Dolar 32,3960
Euro 34,7961
Altın 2.402,75
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Toyota’yı Cep’ten indir

Toyota’yı Cep’ten indir
03 Mayıs 2014 09:17
A+
A-

Toyota Yaris.Toyota’nın mayıs kampanyasında nisan ayı avantajları devam ederken, Yaris ve Verso modellerinde mayıs ayına özel fırsatlar sunuluyor. Ayrıca Toyota’nın “Toyota’yı cep’ten indir” uygulaması da sürpriz indirimler sağlıyor. Bu uygulama ile Toyota web sitesi, facebook sayfası ve diğer tüm mecralarda verilecek şifreyi kısa mesajla Toyota’ya yollayanlar özel indirimlerden yararlanıyorlar.

Toyota’nın şehir için kullanımda fonksiyonelliği ile ideal Yaris modelinde mayıs ayına özel 3 bin 70 TL’ye varan ve ailelerin öncelikli tercihi Verso modelinde 3 bin 50 TL’ye varan indirimler sunuluyor. Verso sahibi olmak için çok daha uygun ödeme seçeneklerini isteyenler için ise indirimin yerine 28 bin TL’lik kredi 48 ay 0,66 faiz ile Toyota Finans uygulamaları ile müşterilere buluşuyor.

Kampanya kapsamında yeni bir Toyota sahibi olmanız için nisan ayında sunulmaya başlanan fırsatlar mayıs ayında da sürerken, dünyada en çok satılan otomobil olan Corolla 49 bin 950 TL’den,  Auris ise 48 bin 950 TL’den başlayan özel fiyatlar ile satışa sunuluyor.Toyota Verso

“Toyota’yı cep’ten indir” uygulaması,  müşterilerin Toyota web sitesi, Toyota facebook sayfası ve diğer tüm mecralarda verilecek şifreyi kısa mesajla Toyota’ya yollayıp özel indirimler almasını sağlıyor. Mesaj yollayan müşteriler, Toyota tarafından yollanacak kod ile Türkiye’ye yayılmış Toyota Plazalara giderek özel indirimlerden yararlanabilecekler.

Kampanyaya dahil tüm Toyota modellerine sahip olmak için 48 ay vade ve aylık yüzde 1,09’luk faiz oranından yararlanmak için yapmanız gereken tek şey Toyota Plazalara uğramak olacak.

EKONOMİ AJANDASI

REKLAM ALANI