Dolar 32,5782
Euro 34,9928
Altın 2.455,79
BİST 9.768,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C

TTNET ile gözünüz hep evinizde olsun

TTNET ile gözünüz hep evinizde olsun
16 Haziran 2014 12:35
A+
A-

TTNET LiveSmartTTNET, akıllı ev ve ofis çözümü ile aklınız evinizde ve ofisinizde kalmayacak.

TTNET, güvenlik, konfor, aydınlatma ve ısınma sistemlerini uzaktan yönetme gibi imkanlar sunan, akıllı ev ve ofis çözümü LiveSmart markasını müşterilerinin kullanımına sundu.

TTNET, bu yeni hizmetine özel oluşturduğu kampanya ile LiveSmart Güvenli İşyerim paketini kullanıcılarla buluşturuyor. Kullanıcılar bu özel kampanya kapsamında; akıllı kutu, kablosuz gece görüş özelliğine sahip hareketli HD IP kamera, siren, hareket ve kapı/pencere sensöründen oluşan Güvenli İşyerim paketinden 24 ay boyunca ayda 29,90 TL’ye faydalanabiliyor.

Akıllı ev ve ofis çözümü LiveSmart ile yangın ya da su taşkını gibi ani tehlikelerden de haberdar olabilen kullanıcılar, ev ya da ofislerindeki elektrikli cihazları ya da ışıkları da uzaktan açıp kapatılabiliyor.

TTNET, LiveSmart Güvenli İşyerim paketini seçen kullanıcılara acil müdahale gerektiren çilingir, cam, elektrik tamir işleri için Asistans Hizmetini de ücretsiz sunuyor.

Kampanya süresince LiveSmart Güvenli İşyerim paketinin kurulum ve aktivasyonu için de ek bir ücret alınmıyor.

Sınırlı sayıda abone için geçerli olacak kampanyadan, TTNET müşterisi olmayanlar da aynı cazip şartlarla yararlanabiliyor.

EKONOMİ AJANDASI

REKLAM ALANI