Dolar 32,3942
Euro 34,7933
Altın 2.438,85
BİST 10.007,81
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C

“Türkiye’nin En İyi CEO’su” seçildi

“Türkiye’nin En İyi CEO’su” seçildi
18 Haziran 2013 11:57 | Son Güncellenme: 18 Haziran 2013 15:00
A+
A-

Turk

Türk Telekom, yatırımcı ilişkileri alanındaki başarısını bu alandaki en prestijli uluslararası ödüllerden biriyle tescilledi. 15 binden fazla bireysel ve kurumsal yatırımcının oylarıyla gerçekleştirilen Thomson Reuters Extel “2013 Yatırımcı İlişkileri Araştırması” sonuçlarına göre Türk Telekom Grup CEO Hakam Kanafani “Yatırımcı İlişkileri Alanında Türkiye’nin En İyi CEO’su” seçildi.

Türkiye’nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom, yatırımcı ilişkileri alanındaki en prestijli profesyonel araştırma ve anketlerini gerçekleştiren Thomson Reuters Extel’in “2013 Yatırımcı İlişkileri Araştırması” sonuçlarına göre büyük bir başarı elde etti.

Türk Telekom Grup CEO Hakam Kanafani, Thomson Reuters Extel 2013 Yatırımcı İlişkileri Araştırması sonuçlarına göre, “Yatırımcı İlişkileri Alanında Türkiye’nin En İyi CEO’su” seçildi. Bu araştırma kapsamında 2012 yılında da aynı unvanı elde eden Kanafani’nin yatırımcı ilişkilerine verdiği önem ve bu alandaki başarısı yatırım dünyasınca iki yıl üst üste tescillenmiş oldu.

 Thomson Reuters Extel 2013 Yatırımcı İlişkileri Araştırması, 250 aracı kurum ve araştırma şirketi ile Avrupa’nın yaklaşık bin şirketinden 2 bin 500’ün üzerinde analistin katkısı ve 15 binden fazla profesyonel yatırımcının ve kurumsal katılımcının görüşleri ile belirlendi. Yatırımcı ilişkilerinde mükemmeliyeti teşvik etmek ve tescillemek amacıyla 10 yıldır düzenlenmekte olan Thomson Reuters Extel Yatırımcı İlişkileri Araştırması, bu alanda dünyanın en geniş katılımlı ve en yüksek prestijli sektörel araştırmalardan biri. Thomson Reuters Extel Yatırımcı İlişkileri Araştırması’na gösterilen ilginin her geçen yıl daha da artması, yatırımcı ilişkilerinin şirketler açısından öneminin ve bu konudaki titizliğin ve farkındalığın da giderek arttığını gösteriyor.

 

REKLAM ALANI