Dolar 32,4150
Euro 34,8218
Altın 2.400,00
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Randstad Türkiye Genel Müdürlüğü’ne Burak Erin atandı

Randstad Türkiye Genel Müdürlüğü’ne Burak Erin atandı
05 Ağustos 2014 10:42
A+
A-

Randstad Turkiye Genel Muduru Burak Erin-2Türkiye istihdam pazarına 2006 yılında giren, geride bıraktığı 8 yılda ülke ekonomisi ve istihdamına önemli bir katkı sağlayan Randstad’ın Türkiye Genel Müdürlük görevine Burak Erin getirildi. 5 kıtada toplam 39 ülkede, 4.600 farklı iş kolunda günlük 500 bini aşkın kişiye yeni iş olanağı sağlayan Randstad, Türkiye’de büyümesini Burak Erin ve güçlü ekibi ile sürdürecek.

Dünyanın lider insan kaynakları danışmanlık şirketi Randstad’ın Türkiye’deki Genel Müdürü Burak Erin oldu. Türkiye istihdam pazarında 2006 yılından bu yana kalıcı ve dönemsel istihdam, İK danışmanlık hizmeti, on-site işe alım desteği, değerlendirme, geliştirme ile bordrolama çözümleri sunarak ülke istihdamına önemli katkı sağlayan Randstad, Türkiye’de büyümesini Burak Erin ile sürdürecek.

1976 Kıbrıs Lefkoşa doğumlu olan Burak Erin, Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olduktan sonra Yeditepe Üniversitesi’nde MBA yaptı. Profesyonel iş hayatına telekomünikasyon sektöründe başlayan Erin; sırasıyla Siemens, Telsim, D-Market ve Vodafone Türkiye’de satış alanında başarılı kariyeri sonrasında enerji sektörüne geçti.

Telekomünikasyon, bilişim, enerji sektöründe kariyeri süresince birçok önemli projede yer alan Burak Erin, 2012 yılında Kale Endüstri Holding bünyesindeki Kale Güvenlik Sistemleri Genel Müdürlüğü’ne getirildi. 2014 başına kadar bu görevini sürdüren Erin, en son Huawei Türkiye’de çalıştı. Temmuz 2014’ten itibaren Randstad Türkiye Genel Müdürlüğü’ne getirilen Burak Erin, evli ve 2 çocuk babası.

EKONOMİ AJANDASI

REKLAM ALANI