Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 19°C
Per 21°C

Temizlikte Dünya lideri Karcher’den K.7650 basınclı yıkama makinesi

Temizlikte Dünya lideri Karcher’den K.7650 basınclı yıkama makinesi
07 Eylül 2012 09:27
A+
A-

Temizlik anlayışına yeni bir soluk kazandıran Alman Karcher ile evlerinizde profesyonel temizliği gerçekleştirmek artık çok kolay! Kullanımı son derece pratik Karcher K 7.650 basınçlı yıkama makinesi ile bahçe duvarlarından merdivenlere, bahçe mobilyalarından arabanıza kadar en etkili temizliği, zamandan ve sudan tasarruf ederek gerçekleştirebilirsiniz.

Doğrudan su bağlantısının olmadığı noktalarda depo vb. durgun su kaynağından çekim yaparak da kullanılabilen Karcher K 7.650 pratik kullanımı sayesinde bahçe, teras ve araba temizliğini kolaylaştırıyor. Ayarlanabilen püskürtme tabancası, yüksek basınçlı hortumu ve kir sökücü namlu gibi zengin aksesuar seçenekleriyle temizliği keyfe dönüştürüyor.

Temizliğinizi hem pratik hem de zevkli hale getiren Karcher K 7.650, bahçe ve teraslardaki temizlik ihtiyaçları kadar araba, tekne, motosiklet ve bisiklet temizliği için de tercih ediliyor. Sadece bahçe ve teras mobilyalarınızın değil, duvarlarınızın ve merdivenlerinizin detaylarını da kolayca temizleyebilir, iç kısımlara işleyen zor kirlerden de kolayca kurtulabilirsiniz. Alman teknolojisiyle uzun yıllar üstün performans garantisi veren Karcher basınçlı yıkama makinesinin pratik kullanımı sayesinde daha etkili sonuçlar elde edebilir, temizliği eğlenceye dönüştürebilirsiniz.

Karcher Basınçlı Yıkama Makinesi Ekonomik ve Çevre Dostu

Temizlik makineleri sektöründe dünya lideri Karcher çevre dostu kimliğiyle de tanınıyor. Çevreye duyarlı ürün olarak geliştirilen Karcher basınçlı yıkama makineleri hem etkin bir temizlik yapmanız hem de su tasarrufu sağlamanız için ideal makineler. Yapılan araştırmalarda bir bahçe hortumunun saatte yaklaşık 3.500 litre su harcadığı tespit edilmiş. Bir basınçlı yıkama makinesinin ise 150 bar basınç gücüyle saatte yaklaşık olarak sadece 500 litre su harcadığı düşünüldüğünde Karcher harcadığınız suyu yüzde 80 oranında azaltarak önemli derecede tasarruf sağlıyor.

Hayatınızı kolaylaştıran ürünlerin tasarımcısı Karcher, kullanım alanı çeşitliliği, enerji, zaman, su tasarrufu sağlaması ve çevreye duyarlı özellikleri ile fark yaratmaya devam ediyor. Ürünlerinin tamamını kendi üretim tesislerinde Karcher üretim teknolojisi ile üreterek basınçlı yıkama makinelerinde dünya liderliğini koruyor.

 

REKLAM ALANI