Dolar 32,3407
Euro 34,8101
Altın 2.396,46
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

OSRAM Yeni Ürünlerini İstanbulLight Fuarı’nda Sergileyecek

OSRAM Yeni Ürünlerini İstanbulLight Fuarı’nda Sergileyecek
11 Mart 2013 07:41 | Son Güncellenme: 13 Mayıs 2013 22:03
A+
A-

OSRAMCalyx

Aydınlatma sektörünün lider üreticilerinden OSRAM, 18-21 Nisan 2013 tarihlerinde gerçekleştirilecek İstanbulLight Fuarı’nda yeni ürünlerini ve aydınlatma çözümlerini sergileyecek. Ziyaretçiler, 10. holde yer alacak standda OSRAM’ın farklı segmentlere yönelik yeni led lambalarını ve led armatürlerini görme imkanı bulacaklar.

Benzersiz Aydınlatma Tasarımı OSRAM Calyx
OSRAM’ın yeni Calyx ürün grubundaki LED armatürleri, küçük boyutları ve çarpıcı tasarımları sayesinde çok amaçlı kullanılabiliyor. Elektronik güç kaynakları armatürün içine entegre edildiği için ayrı bir şekilde kurulmasına gerek olmayan Calyx asılı armatür; oturma odası ve yemek odası gibi mekanlarda konforlu, sıcak ışık rengiyle sıcak bir aydınlatma sağlıyor.

Ledvance Area Ofis Armatürü

OSRAM’ın yenilikçi LED ışık penceresi, Ledvance Area, homojen ışık yüzeyi ve sektörün en ince kasasına sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Beyaz alüminyum kasaya sahip olan Ledvance Area ofislerde, genel bina aydınlatmasında ve lobiler, toplantı odaları gibi geniş alanlarda kullanılıyor.

Endüstriyel Tesislerde Daha Yüksek Verim İçin OSRAM High Bay LED

OSRAM High Bay Led yüksek tavan armatürleri, aydınlatmanın büyük öneme sahip olduğu fabrika, depo gibi endüstriyel binalarda kullanılıyor. Yüksek verimli High Bay LED kullanıcılara kurulum kolaylığı sağlıyor. 150 W ve 300W alternatifleri, farklı ışık dağılımlarına (asimetrik, derin, geniş) ve 50 bin saate varan servis ömrüne sahip olan armatürler lojistik merkezleri ve sergi salonlarında da tercih ediliyor.

 

HPMSL G2 LED Yol Armatürü

HPMSL G2 LED sokak armatürü, sade, fonksiyonel tasarım ile LED’in gücünü ve üstün fotometrik özellikleri biraraya getiriyor. Modüler yapısıyla 8 farklı seçeneğe sahip olan HPMSL G2’nin cadde, sokak, park, bahçe ve bisiklet yolu aydınlatması ile yaya geçidi modelleri bulunuyor.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: