Dolar 32,5810
Euro 35,0254
Altın 2.459,12
BİST 9.799,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Bölge servisleri eğitimle “Form’da” kalıyor

Bölge servisleri eğitimle “Form’da” kalıyor
22 Temmuz 2014 15:57 | Son Güncellenme: 22 Temmuz 2014 16:01
A+
A-

İZMİR SERVİS TOPLANTISIForm VRF Sistemleri San. Tic. A.Ş, Adana, İzmir, İstanbul, Bursa, Antalya ve Ankara illerinde hizmet veren VRF Bölge servislerine yönelik bir dizi teknik içerikli eğitim düzenlendi.

24-27    Haziran tarihleri arasında Adana Hilton, Wyndham Otel İzmir ve Form Şirketler Grubu Maslak Merkez Ofis’te gerçekleşen eğitimlere 93 servis firmasından 200’ün üzerinde kişi katıldı. Eğitimlerde; Form VRF servis yapısı ve şantiyeler, Mitsubishi Heavy Industries yeni KXZ cihazlarının tanıtımı ve yeni fonksiyonları, Form VRF Mitsubishi Heavy  montaj kuralları ve uygulama örnekleri ile DX Klima Santrallari hakkında bilgilendirme yapıldı.

Eğitimlerle ilgili bir değerlendirme yapan Form VRF Sistemleri San. Tic. A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Selahattin Telatar, “Firmamızın müşterilerine sağladığı yüksek kaliteli ürün yelpazesinin yanısıra satış sonrası servis hizmetlerinin de sektörel gelişimdeki en önemli unsurlardan biri olduğuna inanıyoruz. Bu nedenle yetkili servislerimizin eğitim ve gelişimlerine çok önem veriyoruz. Verdiğimiz eğitimlerle sahip olduğumuz deneyimi teknik servislerimizle paylaşarak hizmet kalitemizi arttırmayı hedefliyoruz” dedi.

Form VRF Sistemleri A.Ş’nin Türkiye’de tek yetkili distribütörü olduğu Mitsubishi Heavy Industries KX serisi VRF klima sistemleri, dayanıklılığı, yüksek enerji verimliliği, sessiz ve her mimariye uygun iç üniteleri ile yaşam alanlarınızda rahat nefes almanızı sağlarken konforlu bir hayatın da kapılarını aralıyor. ADANA SERVİS TOPLANTISII

EKONOMİ AJANDASI

REKLAM ALANI