Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

Panasonic, Avrupa erişim kontrol piyasasına giriyor

Panasonic, Avrupa erişim kontrol piyasasına giriyor
19 Haziran 2014 15:25
A+
A-

Panasonic_Masaki_Arizono_Sven_KlokareBravida Fire & Security ile kurulan yeni ortaklık ile Panasonic, ilk kez Avrupa erişim kontrolü piyasasına giriyor.

Panasonic, dünyanın önde gelen güvenlik sergisi olan IFSEC’de, İskandinavyalı lider entegre teknik kurulum ve hizmet çözümleri tedarikçisi Bravida ile yaptığı OEM anlaşmasını duyurdu. Bu anlaşma ile şirketin güvenlik ürünleri portföyüne “Integra” erişim ve hırsız platformu da eklendi.

Donanımı destekleyecek kapı devresi düğümü, erişim birimleri, güç kaynakları, alarm devresi düğümleri, kart okuyucular, anahtar kartları ve yazılım platformu, Panasonic ile Integra’nın ortak marka yaklaşımı altında piyasaya sürülecek. Bu anlaşma ile ayrıca, Bravida Fire & Security, Panasonic güvenlik kameraları grubunu İskandinavya’daki ürün yelpazesine ekleyecek.

Panasonic System Communications Company Europe (PSCEU) Müdürü Masaki Arizono iş birliği ile ilgili şunları söylüyor: “Bu alanda sahip olduğumuz güçlü ürün portföyü hiç şüphesiz bu ortaklıkla daha da güçlenecek. Bravida’nın teknolojisi, kalite ve güvenilirlik bakımından sahip olduğu mükemmel şöhret, ürünlerimizi tamamlayacak ve yangın ve CCTV platformumuzla mükemmel şekilde birleşecek. Bu gelişmenin, eksiksiz bir güvenlik çözümü sunabilmemiz için en önemli unsur olduğunu düşünüyoruz.”

Ortaklığı kapsayan ülke ve bölgeler arasındaBirleşik Krallık, Almanya, Fransa, Türkiye ve Benelüks yer alıyor. Panasonic’in Avrupa’daki kilit müşterileri de ortaklığa dahil olacak.

Bravida Fire & Security Yönetim Kurulu Başkanı Sven Klockare ise şunları söylüyor: “Kapsamlı ve son teknoloji ürün grubu ile Panasonic güvenlik alanında lider konumda. Bu anlaşma, sınıfının en iyisi olan iki şirketi bir araya getiriyor. Avrupa’da Panasonic ile stratejik bir ortaklık kurmaktan gurur duyuyoruz.”

EKONOMİ AJANDASI

REKLAM ALANI