Dolar 32,3505
Euro 34,7964
Altın 2.395,41
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

“İnovasyon” kategorisinde Ruban d’Honneur ödülü Cardtek Group’un

“İnovasyon” kategorisinde Ruban d’Honneur ödülü Cardtek Group’un
07 Haziran 2013 10:03
A+
A-

Ayse

Avrupa İş Ödülleri uluslararası elemelerinde “UKTI (United Kingdom Trade & Investment) İnovasyon Ödülü” kategorisinde Ruban d’Honneur Cardtek Group’un oldu.

Cardtek Group 2012/13 Avrupa İş Ödülleri Türkiye Ulusal Şampiyonu olarak katıldığı uluslararası elemelerde “İnovasyon” kategorisinde Ruban d’Honneur’e layık görülerek önemli bir başarıyı daha Türkiye’ye kazandırdı. The European Business Awards (Avrupa İş Ödülleri) 2012/13 ödül programında ülke elemelerinde bir çok rakibini geride bırakarak İnovasyon kategorisinde Türkiye Ulusal Şampiyonu olan Cardtek Group, yarışmanın uluslararası finalinde Ruban d’Honneur’e layık görüldü. 2007 yılından bu yana düzenlenen organizasyona bu yıl 10 kategori için 15 bin firmayla temasa geçildi, ön elemeyi ise 29 ülkeden bin şirket geçti. Avrupa’dan çok sayıda iş adamı, politikacı ve medya mensubunun da katıldığı ödül töreni 6 Haziran 2013 Perşembe akşamı ilk kez Türkiye’de gerçekleştirildi.

Bağımsız ödül programı Avrupa İş Ödülleri’nde firmalar; yenilikçilik, iş mükemmeliyeti sağlamak ve sürdürülebilir başarı kriterleri göz önünde bulundurularak değerlendiriliyorlar. Avrupa İş Ödülleri en iyi uygulama örneklerini teşvik etmek, yarattığı yeniliklerle öne çıkan şirketlerin tanıtımını ve gelişimini desteklemek amacıyla düzenleniyor.

İnovasyon dalında ülkemizin bayrağını dalgalandırdık

Cardtek Group CEO’su Ayşe Nil Sarıgöllü, şirketin Avrupa İş Ödülleri’nde Ruban d’Honneur olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Sarıgöllü konuyla ilgili olarak şunları belirtti: “Şirketimiz 386 firmanın ikinci elemeye katıldığı finalde ülke birincisi olarak Avrupa genelindeki birçok rakibini geride bıraktı ve Türkiye Ulusal Şampiyonu oldu. Kurulduğu günden itibaren vizyonuna ve misyonuna paralel olarak sektöründe mükemmelliği ve yenilikleri hedefleyen Cardtek Group ürettiği yenilikçi yazılımlarla 12. yılında bir kez daha başarısını tescil ettirdi. Grubumuz 2007-2012 yılları arasında yüzde 755 büyüme kaydetti ve dünyada bir çok ilk projeyi gerçekleştirerek sayısız ödüle layık görüldü. İnovasyona verdiği değerle sürdürülebilirliği hedefleyen Cardtek Group’un bu özellikleri, başarıyı da beraberinde getiriyor. İnovasyon dalında ülkemizin bayrağını dalgalandırdık. Bundan sonra da başarılarımızla adımızdan söz ettirmeye devam edeceğiz.”

 

REKLAM ALANI