Dolar 32,5167
Euro 34,8858
Altın 2.451,84
BİST 9.885,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Halkalı’ya yeni cadde konsepti

Halkalı’ya yeni cadde konsepti
17 Nisan 2014 09:59 | Son Güncellenme: 17 Nisan 2014 10:00
A+
A-

halkali-ya-yeni-cadde-konseptiEMA Ortak Girişimi tarafından İstanbul Halkalı’da inşa edilen Cadde 24 projesi satışa çıktı. 200 home-ofis ile 70 mağazadan oluşan projenin inşaatı 2015 yılının eylül ayında bitecek.

Cathay İleri Projeler, Ispartakule’deki Stüdyo 24 projesinden sonra serinin ikinci projesi olanHalkalı’daki Cadde 24’ü EMA Ortak Girişimi ile birlikte satışa çıkardı. Stüdyo 24 projesinde küçük yaşam alanları tasarladıklarını ifade eden EMA Ortak Girişimi Yönetim Kurulu Üyesi Ahmethan Yılmaz, Cadde 24’de ise home-ofis konseptine yoğunlaştıklarını belirterek, arsanın niteliğine ve projenin lokasyonuna göre hareket ettiklerini söyledi.

Yılmaz, proje kapsamında 200 home-ofis ile birlikte 70 tane de cadde mağazası planladıklarını anlatarak,  “Cadde 24 lokasyon olarak çok iyi bir yerde. Havalimanına ve yollara yakın. Yeni yapılan Küçükçekmece Belediyesi’nin binasının karşısında yer alıyor” dedi.

Yüzde 15 indirim

Ahmethan Yılmaz, projenin ortak kullanım alanlarında işlevsel odalar, toplantı odaları, sporsalonları bulunacağını belirterek, 24 saat resepsiyon, smart ofis ve smart asistan olan Cadde 24’te metrekare ortalama satış fiyatının 4 bin 750 lira olarak belirlendiğini anlattı.

Yılmaz, bu fiyatlar üzerinde lansman döneminde yüzde 15 indirim yaptıklarını belirterek,  1-2 hafta içinde satışların büyük bölümünü tamamlayabileceklerini söyledi. Projeye gelen ilginin yoğun olduğunu vurgulayan Ahmethan Yılmaz, “Hem genç girişimciler hem de kendine iyi bir ofis arayanlara hitap ediyoruz. Ticari alanlarla birlikte 24 saat yaşayan bir yaşam ve çalışma alanı yaratıyoruz. Buradan ünite alanların 6 aylık sürede yüzde 30 prim yapmasını bekliyoruz” dedi.

EKONOMİ AJANDASI

REKLAM ALANI