Dolar 32,3742
Euro 34,7820
Altın 2.431,98
BİST 9.953,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C

Goodyear’dan Bir İlk

Goodyear’dan Bir İlk
31 Mart 2013 07:44
A+
A-

Faruk

Goodyear’ın otobüslere özel ürettiği  ilk Asimetrik Otobüs Lastiği ‘Marathon Coach’ Türkiye’de!

Goodyear’ın otobüslere özel ürettiği Marathon Coach lastikleri, Istanbul’da düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı. Sektörde bir ilk olan özel asimetrik desene sahip “Marathon Coach” otobüs lastiği kendi segmentindeki lastiklere göre daha yüksek kilometre performansıyla birlikte konforlu sürüş sağlıyor.

Dünyanın en büyük lastik üreticilerinden Goodyear, Avrupa’da otobüslere özel olarak geliştirip tüketicilere sunduğu ve tüm akslarda kullanılabilen otobüs lastikleri Marathon Coach’u İstanbul’da düzenlenen basın toplantısında tanıttı. Bu yeni otobüs lastikleri, son teknoloji kullanılarak üretildi ve kullanım ömrü boyunca yüksek kilometre performansı, artırılmış sürüş konforu ve güvenlik sunacak şekilde geliştirildi.

Goodyear’ın yüzyılı aşkın bilgi ve tecrübesinden aldığı güçle, tüketici beklentilerini aşan yenilikçi ve daha güvenli ürünleri geliştiren, uzman bir marka ve şirket olduğunu vurgulayan Goodyear Türkiye Ticari Lastikler Direktörü Mahmut Sarıoğlu, “Goodyear, tarihi boyunca devrim niteliğindeki lastik teknolojileriyle yeni standartları belirlemiştir. Bunu yaparken de, daima güvenli, konforlu lastikler üretme kararlılığında olmuştur. Bugün de burada otobüs lastiği segmentindeki bir ilkle sizleri buluşturmaktan gurur duyuyoruz. Bugün tanıtımını yaptığımız Marathon Coach otobüs lastiğimiz segmentinde üretilmiş ‘ilk asimetrik lastik’ olarak tüketicilerle buluşuyor” dedi.

REKLAM ALANI