Dolar 32,5767
Euro 34,9899
Altın 2.462,54
BİST 9.892,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C

Akbank’la POS’u olmayan KOBİ kalmayacak

Akbank’la  POS’u olmayan KOBİ kalmayacak
11 Şubat 2013 10:12
A+
A-

KAAN GUR

Akbank’ın yeni hizmeti EkoPOS’un 19 TL’den başlayan tarifeleriyle, artık tüm KOBİ’lerin POS sahibi olması çok kolay!

KOBİ’lere özel geliştirdiği ürün, hizmet ve çözümler ile verdiği desteği sürdüren Akbank, müşterilerinin hayatlarını kolaylaştırmaya devam ediyor. Akbank son olarak da KOBİ’lere aylık sabit ücret ödeyerek POS kullanma imkanı sağlayan EkoPOS’u sunuyor.

Sektördeki ilk taksitli işlem yapan POS tarifesi olma özelliğini taşıyan EkoPOS maliyet avantajı ile özellikle düşük POS cirosuna sahip esnaf müşterilere büyük kolaylık sağlayacak. EkoPOS’dan yararlanmak isteyen işyerleri, aylık cirosuna uygun olan tarifeyi seçerek sadece tek bir sabit ücret ödeyecek ve ay boyunca yapacağı işlemler için başka hiçbir ücret ödemeyecek. 1.000 TL ciroya kadar 19 TL sabit ücret, 2.000 TL ciroya kadar 24 TL sabit ücret, 3.000 TL ciroya kadar 29 TL sabit ücret seçeneklerinin sunulduğu EkoPOS ile tüm KOBİ’ler POS sahibi olacak.

“Artık POS’u olmayan KOBİ kalmayacak” sloganıyla yola çıktıklarını söyleyen Akbank Ticari ve KOBİ Bankacılığı’ndan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kaan Gür “Bugüne kadar düşük ciro, POS ücreti, POS hizmet ücreti, işlem başına komisyon gibi pekçok ilave masraf nedeniyle özellikle küçük işletme ve esnaf müşteriler için maliyetli bir ürün olan POS’a artık tüm müşterilerimizin rahatlıkla sahip olmasını sağlıyoruz. EkoPOS tarifeleri ile KOBİ’ler ay başında POS için ödeyeceği ücreti bilecek. Böylece, aylık hesabını, maliyetini net bir şekilde hesaplayabilecek. Üstelik kendi POS hacmine göre belirleyeceği aylık 19 TL’den başlayan çok hesaplı tarifeler ile kazançlı çıkacak.” dedi ve devam etti:

“KOBİ’ler her yıl büyüyen Türkiye ekonomisinin dinamosu konumundalar. KOBİ’ler Türkiye’nin, Akbank KOBİ’lerin Gücüdür felsefesiyle hareket ediyoruz ve tüm çalışmalarımızı değer yaratmak ve sürdürülebilir büyümeye katkı sağlamak amacıyla yürütüyoruz. Akbank olarak KOBİ’lere yenilikçi ürün ve hizmetleri avantajlı koşullarda sunmaya devam edeceğiz. Bu kapsamda geliştirdiğimiz EkoPOS tarifelerinden yararlanmak için müşterilerimizin Akbank şubelerine başvurmaları yeterli”

 

 

REKLAM ALANI