Dolar 32,3692
Euro 34,9458
Altın 2.325,68
BİST 9.091,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Girişimcilerin Ofis Problemlerini eOfis Çözüyor

Girişimcilerin Ofis Problemlerini eOfis Çözüyor
19 Kasım 2014 17:03 | Son Güncellenme: 19 Kasım 2014 17:05
A+
A-

eOfis ToplantiOdasiBeyaz10İşe yeni başlayan girişimcilerin en çok zorlandığı konuların başında lokasyon ve ofis problemleri gelmektedir. Günümüzde gelişen teknoloji ile insanlar çalışma ofislerini bir bilgisayarın, hatta bir cep telefonunun içine kadar yerleştirdiler.Böyle olunca yanında bilgisayarıyla dolaşan her kişi ofisini de nerede ise yanında taşıyabiliyor. Dolayısıyla ofislere yapılan yatırımlarda gereksizleşiyor ve yeni bir iş kurmak isteyen girişimcilerin omuzlarında fazladan bir külfet oluşturuyor.. Bir de bu ofislerin tam olarak kullanılmadığı da düşünüldüğünde şirketlerin prestijli adreslerde, yüksek kalitedeki ortak ofis alanları kullanmaları onlara büyük bir maliyet ve rekabet avantajı sunuyor.

Özellikle ofis kurmak adına sermaye harcamak istemeyen ve kendi işini kurmak isteyen her sektörden tüm girişimciler, maliyetlerini düşürmek isteyen şirket sahipleri, kaliteli ve tam donanımlı bir ofis ortamını kullanarak sadece kullandıkça ödemek isteyenler hazır ofisleri tercih ediyor.

Çok geniş bir hedef kitlesi bulunan eOfis, girişimcilerden büyük anonim şirketlerine kadar her sektörden şirkete hizmet vermektedir. Küçük ve orta büyüklükteki işletmeler başta olmak üzere, sık sık seyahat eden, ofisinde fazla bulunmayan, ev ofis çalışanlara sanal ofis, hazır ofis ve toplantı odası kullanımı hizmetleri sunmaktadır. Bir ofisin genel maliyetlerini ödemeksizin %80 avantajla kullanılabilen hazır ofis, şirket sahiplerine büyük kolaylık sağlamaktadır.

Tam donanımlı hazır ofisler, girişimcilerin ve iş hayatındaki profesyonellerin enerjilerini ve dikkatlerini sadece kendi uzman oldukları konulara vermelerini sağlıyor. Böylece daha başarılı olmaları için gerekli ortama ve şartlara sahip olabiliyorlar. İşletmelerin tam donanımlı bir ofis için katlanmaları gereken yatırım maliyetleri olmadığı için bu sistem sermaye ihtiyaçlarını ve işletme giderlerini azaltmaktadır. Belli bir lokasyona bağlı kalmaksızın modern iş merkezlerinin tüm imkanlarını esnek şartlarda çok uygun fiyatlarla kullanabilmektedirler.

Sistemin, geleneksel ofislere oranla avantajlı olmasında en büyük etken, temizlik, mutfak, ofis bakım ve giderlerinin yanı sıra sekretarya hizmetinin ek ücretler uygulanmadan müşteriye sunulmasıdır. Ofis kurulum için yapılan hiçbir yatırım müşteriye yansıtılmadığı gibi Stopaj yerine KDV avantajı sağlanmaktadır.Bu sebeble  A sınıfı bir plazada ofis kurmak %20 den %80’ e kadar daha ucuz olmaktadır.

EKONOMİ AJANDASI

REKLAM ALANI