Dolar 32,5167
Euro 34,8858
Altın 2.451,84
BİST 9.885,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Sealed Air, EDT Expo Fuarı’na damgasını vurdu!

Sealed Air, EDT Expo Fuarı’na damgasını vurdu!
01 Nisan 2013 11:45
A+
A-

IBM_4516

Sealed Air, 28-31 Mart tarihlerinde CNR EXPO Fuar Merkezi’nde Türkiye’de ilk defa düzenlenen Ev Dışı Tüketim Ürünleri ,Ekipmanları, Sarf Malzemeleri Üreticileri ve Dağıtım Kanalı Tedarikçileri Fuarı’na katıldı. Fuarın gözde firmalarından biri olan Sealed Air, ev dışı tüketim sektörüne doğrudan hitap eden markalarıyla nitelikli ziyaretçilerin yoğun ilgisini topladı.

 Ev DışıTüketim Tedarikçileri Derneği; ETÜDER’in düzenlediği EDT Expo Fuarı, 28-31 Marttarihleri arasında CNR Fuar Merkezi’nde yoğun bir katılımla gerçekleşti. Horeka olarak da adlandırılan ev dışı tüketim sektörünün liderleri fuardaki yerlerini alarak tüketicilere tek bir çatı altında hitap ettiler. Horeka sektörünün güçlü tedarikçilerinin katıldığı fuarın, gözde firmalarından biri olan Sealed Air; Instapak ve Cryovac markalı ürünleri ve Diversey iş birimiyle ile fuarda boygösterdi.

Sealed Air,fuarda ziyaretçilere birbirinden farklı sürprizler ile hitap etti. Farklıdizaynı ve fuar katılımcılarına yönelik aktiviteleriyle fuarın en çok dikkat çeken stantlarından biri olan Sealed Air standında; çekilişler, yarışmalar, ödüller ve birbirinden ünlü simalar ziyaretçiler ile buluştu.

Fenerbahçeli futbolcular Webo veJiegler, hijyen sponsorları olan Sealed Air’in iş birimi Diversey standını ziyaret ederek fuar ziyaretçileriyle bir araya geldiler. Webo ve Jiegler’in Sealed Air standında Instapak 901 sistem ambalaj köpük makinesinde ayak izlerini çıkartmaları ve Taski Swingo 5000 büyük, binicili otomatik yer yıkama makinesine binerek stant çevresinde gezmeleri ise fuarın en unutulmaz anlarının yaşanmasına sebep oldu. Webo ve Ziegler ziyareti sonrasında Beşiktaş’ın bayan voleybolcularından Ece Hocaoğlu ve Dicle Nur Babatile erkek hentbol takımından Vladimir Zelic ve Josip Buljubasic’i Sealed Air stantını ziyaret etti.

Faaliyet gösterdiği alanları, yenilikçi ürünleri ve çevreye ve gelecek nesillere verdiği önemi standında ziyaretçileriyle paylaşan dünya lideri Sealed Air, sektöründeki liderlerden biri olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Sealed Air’in Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Türkan Kızılkan; “Türkiye’de ilki gerçekleştirilen EDT Expo Fuarı’nda yer almaktan dolayı çok mutluyuz. Fuarda Sealed Air olarak, Instapak® koruyucu ambalaj sistemi, Cryovac® gıda paketleme çözümleri ve Diversey™ temizlik ve hijyen çözümleri gibi oldukça tanınmış yaratıcı markalarımız ile yer aldık. Sealed Air, gıda güvenliği, tesis hijyeni ve ürün koruma alanlarında dünya standardında çözümler geliştirip sunarak “önemli olan şeyleri” koruma  gösteriyor. Amacımız bu yeni oluşumumuzu fuar katılımcılarına tanıtabilmekti. Ziyaretçi profilinin kaliteli olması ve müşterilerimizin standımıza yoğun ilgisi bu nitelikli fuara katılmamızın çok doğru bir karar olduğunu bir kez daha kanıtladı. Ev Dışı Tüketim Tedarikçileri Derneği’ne bizebu imkanı sağladığı için ayrıca teşekkür ediyoruz.” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,