Dolar 32,5004
Euro 34,7998
Altın 2.486,79
BİST 9.543,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 18°C

Yeni şans oyunları geliyor

Yeni şans oyunları geliyor
16 Temmuz 2014 09:08
A+
A-

para piyangoMilli Piyango dahil şans oyunlarının lisans devri özelleştirme ihalesinde en yüksek teklifi veren grubun ortaklarından NET Holding’in Yönetim Kurulu Üyesi Kalumenos, mevcut şans oyunlarına yenilerini dahil edeceklerini bildirdi

Net Holding Yönetim Kurulu Üyesi Orlando Kalumenos, Milli Piyangonun mevcut şans oyunlarına yenilerini dahil edeceklerini bildirdi.

Milli Piyango İdaresine ait şans oyunlarının lisans verilerek özelleştirilmesi ihalesinde en yüksek teklifi sunan Net Şans-Hitay Ortak Girişim Grubu’ndan yapılan açıklamada, şirket yöneticilerinin ihaleye ilişkin görüşlerine yer verildi.

Net Şans Oyunları Yatırım AŞ adına açıklamada bulunan Kalumenos, ihalenin kendileri açısından başarılı olduğunu ve bundan dolayı mutluluk duyduklarını belirtti.

“Ortağımız Hitay Yatırım Holding ile başarılı işlere imza atacağız” değerlendirmesinde bulunan Kalumenos, şunları kaydetti:

“Ülkemizin bu değerli kurumunu yurt içinde daha da aktif hale getirmek için yüksek teknolojiyi kullanarak çalışacağız. Milli Piyangonun mevcut değerlerini korumak ve zenginleştirmek, var olan altyapıyı daha yüksek seviyelere getirmek ve mevcut bayi ağını daha da güçlendirip yaygınlaştırmak için yatırımlar yapacağız. Yenilikçi ve dinamik bir yaklaşımla, teknolojiyi kullanarak internet ve mobil cihazlara da uygun daha iyi hizmet sunacağız. Mevcut sisteme yeni oyunlar dahil edeceğiz. Bunları yaparken sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Tüm bunları, sorumlu oyun ilkelerine uygun olarak kamunun katkı payını artırmaya yönelik çalışmalarla gerçekleştireceğiz.”

“Mobil platformları etkin kullanacağız”

Hitay Yatırım Holding AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Emin Hitay da Milli Piyango’yu ileriye taşıyacak ve oyunları daha da yaygınlaştıracak yenilikçi bir anlayışla hareket edeceklerini ifade etti.

“Online” ve mobil platformları etkin bir şekilde kullanacaklarına işaret eden Hitay, “Hedeflerimiz büyük ve bu yolda ilerlerken ‘sorumlu oyun’ ilkesini ve etik değerleri her zaman ön planda tutacağız. Bugün baktığımızda Milli Piyango aynı zamanda kamuya yüz milyonlarca lira doğrudan kaynak aktaran bir kurum. Bu nedenle, üstlendiğimiz sorumluluğun bilincindeyiz ve bu hususu hassasiyetle göz önünde bulunduracağız” değerlendirmesinde bulundu.

EKONOMİ AJANDASI

REKLAM ALANI