Dolar 32,4432
Euro 34,7597
Altın 2.441,10
BİST 9.919,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Sarp Group Kaliteden Ödün Vermiyor, Projede Sınır Tanımıyor!

Sarp Group Kaliteden Ödün Vermiyor, Projede Sınır Tanımıyor!
01 Nisan 2013 09:17
A+
A-

Sarphan

Türkiye’nin yeni Finans Merkezinin tam kalbinde yer alan ilk ve tek proje olan Sarphan Finans Park’ın çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Sarp Group, İstanbul ve Ankara’da çağ atlatacak projelere hazırlık yapıyor.

Sarp Group‘un TOKİ iştirakleri Emlak Konut GYO ve Emlak Pazarlama İnşaat (EPP) işbirliğiyle inşa ettiği Sarphan Finans Park, hızla gelişen Türkiye ekonomisinin ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla kurulan İstanbul Finans Merkezi’nin (İFM) tam kalbinde yer alan emsalsiz bir proje olarak yatırımcılar ve iş çevrelerinden yoğun ilgi görüyor. İFM’nin tamamlanıp hizmete girmesiyle birlikte çok daha fazla değer kazanacak olan projenin kaba inşaatı eylül sonunda tamamlanıyor.

Primde bir numara

Projede %85 satış başarısı yakalayan Sarphan Finans Park’da son olarak; 3+1’lerden 25 adet , ticari alanlardan da 19 adet kaldı! Yatırımcısına her aşamada kazandırdığını belirten Sarp Group Yönetim Kurulu Başkanı Alaaddin Akar,  rezidansların m2’sinin 4.500 TL den satışa sunulduğunu, şu an ise aynı rezidansların m2’sinin 7.000 TL‘ye ulaştığını daha şimdiden yatırımcısına bu kadar kazandıran, Sarphan Finans Park’ta hayat başladığında bu fiyatlarla daire sahip olmanın  asla mümkün görünmediğini ifade ediyor. Ayrıca bu ödüllü projede karlı yatırımın tam manasıyla gerçekleştiğini, kaba inşaatını tamamlarken yatırımcısının yüzünü güldürdüğünü ve satışlarda, KDV oranlarının %18 yerine %1 olarak devam ettiğini dile getiriyor.

Doğru yatırım ve nitelikli proje çalışmalarını sürdüren Sarp Group, yatırımcıların ilgisini çekmeye devam edecek yeni projelerinin de ilk duyurularını verdi. Yatırımcılar ve sektör, Ankara ve İstanbul’da inşaası planlanan, 1,5 milyar değerinde,  3.500 konuttan oluşacak  iki yeni projenin detaylarını sabırsızlıkla bekliyor. Sarp Group kalitesi ile hayata geçecek olan bu marka projeler, hem Ankara hem de İstanbul’da şüphesiz büyük ilgi görecektir.

 

REKLAM ALANI
ETİKETLER: