Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 16°C

Parladuş olarak tek hedefimiz: kalite ve müşteri memnuniyetinden ödün vermemek.

Parladuş olarak tek hedefimiz: kalite ve müşteri memnuniyetinden ödün vermemek.
09 Mayıs 2013 12:12 | Son Güncellenme: 13 Mayıs 2013 21:27
A+
A-

IMG_1379

Parla duş işletme sahibi İzzet Beyazıt;  1997 yılından bu yana kazanmış oldukları tecrübeyle  her müşteriye en yüksek hizmet kalitesini  sunmak ve bu sektördeki tüm değişim ve yeniliklerden yararlandırarak her gün müşteri portföyünü genişleterek layık oldukları noktaya doğru ve emin adımlarla  ilerlemekte olduklarını belirtti.

Parladuş olarak çıraklıktan başlayıp işverenliğe kadar uzanan bu yolda temel ilkemiz: Müşteriye en uygun maliyette ve kalitede hizmet sunmaktır . Bizim rakibimiz sadece müşterimizdir. Başka firmaları baz almadan sadece müşteri odaklı çalışma prensibimiz en büyük yol göstericimiz.

Bu anlayıştan yola çıkarak tüm aşamalar bizzat tarafımızdan takip ve kontrol edilip bu hususun müşterilerimize özgü değer anlayışımızın ve müşteriye duyulan saygının en büyük ispatı olduğunu ve tüm içtenliğimizle sürdürdüğümüz çalışmalarımızın yenilikçi ve samimi anlayışımızın zamanla dostluğa dönüştüğünün muhakkak ki en büyük göstergesidir. Hiçbir zaman kimsenin işine engel olma gibi düşüncemiz olmadı. Çoğu projelerde gerçekleşen başarılı geri dönüş ile  yaptığımız işin ne kadar önemli olduğunu ve yapacağımız işlerin vatandaşımızın memnuniyetini için ne denli önemli olduğunu ortaya koymakta ve yaptığımız işin memnuniyet verici yanını göstermektedir.

Firma olarak bütün sektörde kullanılan ürünleri üretiyoruz .6 mm otomobil camı kullandığımız  tamper açılır kapı ve sürgülü kapı olarak kullanıyoruz .Isıya ve darbeye dayanıklı 5 mm otomobil camımız mevcut. Dayanıklı bu ürünlerde herhangi bir darbe sonucu insan üzerinde yaralanmaya sebebiyet vermeden, bunları sürgülü sistemlerde kullanıyoruz .Mika olarak kullandığımız iki çeşit malzememiz var.Bunlardan biri; lüks seri mat krom  ve parlak kromlarda 20 seneye kadar kullanımda   herhangi bir zedelenme olmadan kullanılabilen ve bir diğeri de ; ekonomi serisi olan  uzun vadede verim alınabilecek  camlarımızdır.

Duşa kabinlerin üretiminin tamamı kendi imalatımızda gerçekleşmektedir. tamper cam dediğimiz seri; 5 yıl garantili olup üründe lüks seri dediğimiz  mat veya parlak profil kullanıyoruz .Bu profildeki ürünlerde paslanma ya da kırılma olmaz.Ürünleri, aksesuarından su kaçağına kadar 5 yıl garantili veriyoruz .Mika cam serimiz üç yıl garantili olup mika beyaz ekonomi seri dediğimiz duşa kabinlerimiz ise iki yıl garantilidir. Kullanımında gerekli görülen tüm bilgileri , müşterilerimize aktarıyoruz. Ürünlerimizi, müşterilimizin isteğine göre özel ölçüm olarak  sunabilmekteyiz.Duş, tekne küvetleri ve özel fason yaptırıyoruz. Duş küvetleri özelikle 3 mm yaptırıyoruz ve bunların tasarım kalıplarının tamamı firmamıza aittir. Biz ,parla duş olarak kaliteden ödün vermeden en uygun maliyette ve en yüksek  kalitede hizmet vermeyi amaçlıyoruz.

Ürünlerde imalata verdiğimiz önem kadar,müşteri memnuniyetini de  ön planda tutularak herhangi  bir şikayet üzerine  3 iş günü içerisinde sorununu gideriyor,değiştirilmesi gereken ürünü yine 3 iş günü içerisinde değiştiriyoruz.Firma olarak önerimiz , yerli ürün kullanılmasıdır.Sektörümüzde,yurtdışı ihracatında özelikle Çin ürünlerinin kullanımı başlıca  karşılaştığımız sorunları oluşturmakta.Bunların kullanımından  kaynaklı sorunlarla karşılaşabiliyoruz. yaptırdığımız yerli ürün 2 yıldır dışarıda herhangi Sektör olarak karşılaştığımız sorunlardan biri de yine dışarıya bağlı olduğumuz  ham madde pahalılığı.Kullandığımız ham maddenin çoğu dışarıdan gelmekte.Alüminyum,külçe altın gibi burada eritilip çekilmesi ve dolar bazında satılması  sektör açısından sıkıntı oluşturuyor. Kar oranlarında düşüklük yaşanınca sektördeki çoğu firma ,kaliteden ödün verip sektörde sıkıntı oluşturuyor.Firma olarak ilkemiz kaliteden ödün vermeden, yerli ürün kullanımını arttırma  ve kullandırmadır.

parla duş

IMG_1395

REKLAM ALANI