Dolar 32,5065
Euro 34,9070
Altın 2.425,83
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

80 binden fazla ürün seçeneğimiz ile her yaş grubuna hitap ediyoruz

80 binden fazla ürün seçeneğimiz ile her yaş grubuna hitap ediyoruz
29 Ocak 2013 22:30
A+
A-

SERKAN KODALOĞLU

2013 için büyüme hedefimiz mevcut. 10 yeni mağaza açarak hızlı bir büyüme kaydetmeyi düşündüklerini belirten Galeri İrfan Home,Yönetim kurulu başkanI Serkan  Kodaloğlu

Galeri İrfan Home, 1966 yılında Fatih’te babam İrfan Kodaloğlu tarafından kuruldu.   Şu an Avcılar, Arnavutköy ve Kocamustafapaşa’da toplam 4 mağazamız mevcut. Ayrıca; Avcılar mağazamızın yanında 1500 metrekare alana kurulu, 2 katlı bir “Outlet/İndirim Çadırı”mız mevcut ki normal ev mağazalarının bu büyüklükte şubeleri bulunmakta. 2004 yılında kurulan merkez şubemiz, Avcılar metrobüs durağının 200 metre kadar ilerisinde. Avcılar mağazamız İstanbul’un en büyük ev konsept mağazası. 12 bin metrekare alana kurulmuş ve içinde bir ev için gerekli tüm ürün gruplarını barındırıyor. Ev tekstilinden mobilyaya, elektronik eşyadan halıya, evinize gerekli her ürünü rahatlıkla tek bir adreste bulabilme şansı tanıyoruz. 80 binden fazla ürün seçeneğimiz var. Her yaş grubuna hitap ediyoruz; çocuk, kadın ve erkek her yaş ve cinsiyete uygun geniş ürün yelpazemiz var. Ayrıca her gelir grubundan insanlar mağazalarımızda kendilerine uygun ürünler bulabilirler. Zaman zaman yaptığımız yüzde 70’e varan oranlardaki indirimler sayesinde alışveriş severlerin ihtiyaçlarını en uygun ve en kaliteli şekilde karşılamaları için yardımcı oluyoruz.

Perakende sektörünün, Avrupa’da ki krizi sektörde ciddi bir şekilde hissedileceğini düşünüyorum. Bununla birlikte büyümeye devam eden ülkemiz, 2013 yılı için öngörülen yüzde 4’lük büyüme rakamını rahatlıkla yakalayacağına inanıyorum. Ekonomideki tüm gelişmelerin ilk etkilediği sektör perakende sektörü, tüm yaşanan gelişmelere bağlı olarak 2012’ye göre önümüzdeki yılın sektör açısından daha iyi olacağını öngörüyorum.

Bizim için müşteri memnuniyeti en önemli konu. Zaten tüm çalışmalarımız müşteri memnuniyeti üzerine kurulu. İhtiyaç sahipleri evleri için aradıkları her şeyi tek bir adreste uygun fiyata bulabilsinler, mağaza mağaza dolaşıp yorulmasınlar anlayışı ile kurulduk. Yaş ve cinsiyet farkı gözetmeden herkesin ihtiyacına yönelik ürünleri bulunduruyoruz. Kredi kartı kullanmayı sevmeyen ve taksit isteyenler için senet imkanımız var. Mağazalarımıza ulaşım inanılmaz kolay, özellikle Avcılar mağazamız Metrobüs hattında. Hemen her markaya dair ürünlerimiz var, buna rağmen fiyat aralığımızı geniş tutuyoruz. Her gelir grubuna hitap edebilmek adına Avcılar mağazamızın yanına 1500 metrekarelik 2 katlı bir “İndirim Çadırı” kurduk. Özellikle “İndirim/Outlet Çadırı”nda yaptığımız yüzde 90’a varan oranlardaki indirimle çok farklı kesimlerden alışveriş severi çekebiliyoruz mağazamıza. Merkez mağazamızda da zaman zaman yüzde 70’e varan oranlarda indirimler yapıyoruz. En güvenilen markaları satıyor olmamızın yanında mağazada satılan mobilyaların üretimini biz kendimiz yapıyoruz. Tabi bu da ayrı bir gurur kaynağı bizim için.

2013 için büyüme hedefimiz mevcut. 10 yeni mağaza açarak hızlı bir büyüme kaydetmeyi düşünüyoruz. Tabi bu çalışmalar istihdam oranımızı artırarak ekonomiye katkımızı da büyütecek.

IMG_3713

REKLAM ALANI