Dolar 32,3862
Euro 34,7837
Altın 2.395,62
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Obama’nın danışmanlarından kazandıran “Hedef Kitle”

Obama’nın danışmanlarından kazandıran “Hedef Kitle”
21 Ocak 2015 16:35 | Son Güncellenme: 21 Ocak 2015 16:36
A+
A-

gulfem_saydan_sanver

Barack Obama’nın 2012 Başkanlık seçimlerinde Dijital Kampanya Direktörü Teddy Goff ve kampanyanın Ulusal Saha Direktörü Jeremy Bird, Bill Clinton’un Batı Eyaletleri Kampanya Sorumlusu-Obama’nın Denver -Colorado anketörü Rick Ridder, uluslararası Ödüllü Anketör Joannie Braden ve Twitter’ın Asya Direktörü Peter Greenberger ile Türkiye’den çeşitli gazetecilerin ve danışmanların da konuşmacı olarak yer alacağı HEDEF “HEDEF KİTLE” konferansı, siyasal iletişimin pazarlama stratejilerine katacağı yeni boyutları gözler önüne serecek.

Hedefkitle 2014

Element Strateji Yönetimi ve Danışmanlık tarafından 6 Mart 2015 tarihinde İstanbul Ritz Carlton Otel’de düzenlenecek HEDEF “HEDEF KİTLE” konferansı, Türkiye’de seçim kampanyaları kapsamında kullanılan siyasal iletişimin pazarlama stratejilerine sunduğu katkılara odaklanan ilk konferans olacak.

“Seçim kampanyaları pazarlama stratejilerine ilham verecek” teması altında düzenlenecek etkinlikte, seçim kampanyalarında kullanılan iletişim yöntemlerinin incelikleri, hedef kitleyi bulma; doğru mesajları üretme ve hedef kitleye doğru kanaldan ulaşma yaklaşımları seçim kampanyalarının ve siyasal iletişim dünyasının efsane isimleri tarafından enine boyuna masaya yatırılacak.

Obama’nın dijital kampanya direktörü Teddy Goff dijital dünyada kazandıran stratejileri anlatacak

HEDEF “HEDEF KİTLE” konferansı, her biri kendi alanında uzman konuşmacılara ev sahipliği yapacak. Bu isimlerin arasında Element Strateji Yönetimi ve Danışmanlık Ltd. Şti’nin Kurucusu, Siyasal İletişim Danışmanı Dr. Gülfem Saydan Sanver, ABD Başkanı Barack Obama’nın 2012 Başkanlık Seçimleri’ndeki Dijital Kampanya Direktörü Teddy Goff, Twitter Asya Bölgesi Direktörü Peter Greenberger, Barack Obama’nın Ulusal Saha Direktörü Jeremy Bird, eski ABD Başkanı Bill Clinton’ın Batı Eyaletleri Kampanya Sorumlusu ve Barack Obama’nın Denver – Colorado bölgesi anketörü Rick Ridder, ödüllü anketör Joannie Braden,Gazeteci Yazar Haluk Şahin, Siyasal İletişim Danışmanı,Reklamcılar Derneği Onursal Üyesi İzmir Tolga, 54. Dönem Turizm Bakanı ve Basın Konseyi Vakfı Başkanı Bahattin Yücel yer alıyor.

“Amacımız siyaset konuşmak değil, siyasal iletişimin pazarlamada açacağı yeni ufuklar”

Etkinliği düzenleyen Element Strateji Yönetimi ve Danışmanlık’ın kurucusu Dr. Gülfem Saydan Sanver, konferansı şöyle anlatıyor: “Konferansımızda ‘iletişim’ ayağının üzerinde durarak, seçim kampanyalarında kullanılan iletişim yöntemlerinin inceliklerini ortaya çıkaracağız. Amacımız siyaset konuşmak olmayacak. Asıl odaklanacağımız nokta hedef kitleleri sınırsız genişlikte olan seçim kampanyalarının ve bu kampanyaların ana yaklaşımı olan siyasal iletişimin pazarlama dünyasına getireceği yenilikleri gün yüzüne çıkarmak olacak. Zira hedef kitle, yalnızca siyasetin değil, pazarlama stratejilerinin de temelini oluşturuyor. Pazarlamanın değişen dünyasında, siyasal iletişim alanında uzman konuşmacılarımız ve capcanlı konularımızla pazarlama profesyonellerine yeni bakış açıları kazandıracağımıza inanıyoruz.”

 

 

 

 

 

 

REKLAM ALANI