Dolar 32,4639
Euro 34,7103
Altın 2.436,27
BİST 9.879,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

KOBİ’ler Yapı kredi ve İMES işbirliği ile ekonominin nabzını tutuyor

KOBİ’ler Yapı kredi ve İMES işbirliği ile ekonominin nabzını tutuyor
13 Mart 2013 09:40
A+
A-

kobi_calisan1

Yapı Kredi ve İMES Sanayi Sitesi işbirliği ile gerçekleştirilen İMES KOBİ Buluşması’nda KOBİ’lere ekonominin güncel gelişmeleri aktarıldı.

 Yapı Kredi, ekonominin itici gücü KOBİ’lere olan destek yelpazesini, madeni eşya üreticileri ile genişletiyor. Bu kapsamda İstanbul Madeni Eşya Sanatkârları (İMES) Sanayi Sitesi ile işbirliği yapan Yapı Kredi, Türkiye’deki orta ve büyük ölçekli sanayinin makine ve yedek parça ihtiyacının önemli bir bölümünü karşılayan binlerce madeni eşya üreticisi ile bir araya geldi.

İstanbul Madeni Eşya Sanatkârları (İMES) Sanayi Sitesi işbirliği ile 13 Mart 2013 Çarşamba günü 10.00 – 12.00 arasında İMES Sanayi Sitesi Yönetim Binası’nda gerçekleştirilen “İMES KOBİ Buluşmaları”nda KOBİ’lere yönelik makro ve mikro düzeyde bilgiler paylaşıldı.

Yapı Kredi’nin düzenlediği, Yapı Kredi Yatırım ve Yapı Kredi Leasing yöneticileri,  İMES Sanayi Sitesi ve KOSGEB ’in de konuşmacı olarak katıldığı toplantıda, KOBİ’lerin iş geliştirme süreçlerine önemli katkı sağlayacak sektörel veriler aktarıldı. Türkiye’nin 2012-2013 makroekonomik değerlendirmesi, yurtdışı piyasaların, emtiaların durumu, KOBİ’lere yönelik devlet hibe ve destek programları, Yapı Kredi ve Yapı Kredi Leasing ürün ve hizmetlerinin anlatıldığı toplantı büyük ilgi gördü.

 

REKLAM ALANI