Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C

KKTC VE TÜRKİYE’NİN İYİLERİ ÖDÜLLERİNİ BULUYOR

KKTC VE TÜRKİYE’NİN İYİLERİ ÖDÜLLERİNİ BULUYOR
31 Ekim 2017 16:33 | Son Güncellenme: 31 Ekim 2017 16:35
A+
A-

Televizyon, müzik ve iş dünyasının en iyilerinin ödüllendireceğimiz Cypaparazzi KKTC Türkiye En İyiler Ödül Gecesi, bu yıl, üçüncü kez organize ediliyor. 3. KKTC TÜRKİYE en iyiler ödül gecesi, sanat camiasının önemli isimlerini bir araya getirecek. Kazananlar yapılan oylama sonucunda belli olacaktır. Cypaparazzi 3.KKTC En İyiler Ödül gecesi için hazırlıklar tüm hızıyla sürdürülmekteyiz. Televizyon, müzik ve iş dünyasına son dönemde damgasını vurmuş ünlü isimlerin ve firmaların ödüllendirileceği gecede her sene olduğu gibi yine ilklere imza atılacaktır.

İlk kez böyle bir organizasyonu Kıbrıs markasının üstlenmesi ve Türkiye’de böyle bir gece yapıyor olması etkinliğin önemini ortaya koymaktadır. Kıbrıs ve Türkiye basınında gecemize geniş yer verilecektir. Gecemizin haberi Kıbrıs ve Türkiye kanallarının hepsinde yayınlanacaktır. Ayrıca gecemiz ulusal bir kanaldan canlı olarak ekrana gelecektir. Kasım ayının ilk haftası gerçekleşecek olan 3. Kıbrıs Türkiye En iyiler Ödül Töreni etkinliği, Kıbrıs’ın ve Türkiye’nin tanınmış simalarının ve özel davetlilerin katılımı ile gerçekleşecektir. Tüm Kıbrıs ve Türkiye basını da geceye katılacaktır.

Kasım ayı içerisinde gerçekleştirilecek olan gecemiz ulusal ve yerel kanallardan Canlı yayınlanacak olup aynı zamanda birçok facebook sayfasından da Canlı olarak yayınlacaktır.Başlangıç kokteyl eşliğinde açılış töreni ile gerçekleşecektir .Gecenin açılış konuşmasını Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Mustafa Akıncı’nın yapması planlanmaktadır. Geceye özel prodüksiyon, ışık ve dans gösterileri gerçekleşecek muhteşem bir gece sizleri beklemektedir.

REKLAM ALANI