Dolar 32,3442
Euro 34,8799
Altın 2.393,78
BİST 10.193,10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

İş Dünyasında fark yaratanlar, şimdi vodafone istanbul champıons runnıng’de fark atıyor

İş Dünyasında fark yaratanlar, şimdi vodafone istanbul champıons runnıng’de fark atıyor
15 Mayıs 2013 10:54
A+
A-

Engin 

Vodafone Türkiye’nin bu yıl ilkini düzenlediği Vodafone İstanbul Champions RunningŞirketler Arası Koşu, 26 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek. Türkiye’nin öncü şirketleri, 6 kilometrelik koşu için Belgrad Ormanı’nda bir araya gelecek. Vodafone İstanbul Avrasya Maratonu’na bir hazırlık niteliğindeki organizasyonla kurumsal şirketler takım ruhunu pekiştirecek. Yarışmanın en hızlı kadın ve erkek katılımcısı, New York Maratonu’nu yerinde izleme şansı yakalayacak.

Spora global çapta önemli yatırımlar yapan Vodafone, şirket çalışanlarından oluşan koşu takımlarına, ekip olarak hareket etmenin keyifli ve eğlenceli yönünü yaşatacak. Türkiye’nin lider firmalarının çalışanlarından oluşan takımlar, Vodafone Istanbul Champions Running etkinliğinde 26 Mayıs Pazar günü Belgrad Ormanı parkurunda şirketler ekip ruhuyla koşmanın tadını çıkaracak.

Vodafone İstanbul Avrasya Maratonu’na hazırlık niteliğindeki Vodafone Istanbul Champions Running ile şirket içi takım ruhunun pekiştirilmesi ve şirketler arası rekabet ortamının teşvik edilmesi hedefleniyor. “Her plaza çalışanı sporcudur” sloganıyla hayata geçen Vodafone Istanbul Champions Running koşusuna birçok önemli şirket çalışanının oluşturduğu takımlar katılacak.

Masa başındaki maraton ruhu, koşu parkuruna iniyor

26 Mayıs’ta ilki düzenlenecek ve 35’den fazla takım300’ü aşkın çalışanın katılımının beklendiği Vodafone Istanbul Champions Running, çalışanları iş yaşamının yoğun temposundan çıkartacak ve ekip ruhuyla hareket ederek koşmanın keyfini çıkarabilecekleri bir ortamla buluşturacak.

En hızlı takım, en hızlı kadın ve en hızlı erkek yarışmacıların ödüllendirileceği Vodafone Istanbul Champions Running’e her şirket en az 5, en fazla 20 kişi ile katılabilecek. 6 kilometrelik parkuru tamamlayan takımlar arasındanen kısa sürede parkuru bitiren takım şampiyon olacak.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

“Vodafone Türkiye olarak, ülkemizin bilgi toplumuna dönüşmesine katkı sağlayacak teknolojik yatırımlarımızı sürdürürken, sosyal ve kültürel gelişime destek sunacak yatırımları da önceliklendiriyoruz. Faaliyet gösterdiğimiz toplum için değer yaratma arzusunun bir uzantısı olan sürdürülebilir çalışmalar kapsamında, sporcuyu ve spor yapan herkesi destekleyerek, sporu kitleselleştirmeyi ve erişilebilir hale getirmeyi hedefliyoruz. Bu anlayışla, Türkiye’nin değişimini tetikleyen şirketlerin oluşturacakları takımlarla birlikte sağlıklı yaşama verdiğimiz değeri beraber göstermek istiyoruz.Vodafone İstanbul Champions Running’i, Vodafone Türkiye olarak adımızı verdiğimiz, Türkiye’nin en geniş katılımlı kitlesel organizasyonu Vodafone İstanbul Avrasya Maratonu’na bir hazırlık etabı olarak konumlandırıyoruz. Vodafone Türkiye olarak, müşterilerimizin hem iş hem de sosyal hayatlarında yanlarında olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.”

En hızlılar, New York Maratonu’nu yerinde izleyecek!

Dereceye giren tüm koşucuların Timex marka saat kazanacağı koşularda birinci gelen takımdaki her koşucuya Nokia Lumia 920 cep telefonu, ikinci takım koşucularına Nokia Lumia 820, üçüncü takımda yarışanlara Nokia Lumia 620, ilk 3 takıma 6 aylık Gazete Haber türk tablet uygulaması aboneliği hediye edilecek. Yarışmanın en hızlı kadın ve en hızlı erkeğe birer çift adidas Energy Boost ayakkabı hediye edilirken, 3 Kasım’da yapılacak New York Maratonu’nuyerinde izleme şansı elde edecek ve birinci gelen takım kaptanları özel hediyeler kazanacak. 

İstanbul Champions Running katılımcıları Hillside City Club ile yarışa hazırlanacak. Hillside Sports Team eşliğinde koşu bilgilendirme seminerleri ve antrenmanları düzenlenecek. Yarış sonrasında ise takımlar etkinlik alanında Power FM müziği ve Dominos ile müzik ve yemeğin tadını çıkaracak.

REKLAM ALANI