Dolar 32,4660
Euro 34,7572
Altın 2.440,00
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

İlpen,üçüncü kez en hızlı büyüyen 100 şirket arasında

İlpen,üçüncü kez en hızlı büyüyen 100 şirket arasında
28 Ocak 2017 12:25
A+
A-

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketini araştırdı. Araştırma sonucunda İlpen, 2012-2015 yılları arasında yüzde 150 ciro artışı ile Türkiye’nin en hızlı büyüyen ilk 100 şirketi arasında yer aldı.

Türkiye 100 listesinde promosyon ve tanıtım ürünleri sektörünün tek temsilcisi olan İlpen Promosyon, şirket ve kurumlara promosyon, tanıtım ve reklam ürünleri alanında 28 yıldan bu yana zengin ürün çeşidi ve hızlı teslimatı ile hizmet veriyor. İstanbul Altınşehir’de 4000 metrekare kapalı alana sahip fabrika binasında üretimimi gerçekleştirdiği ürünleri 19 ülkeye ihraç ediyor.

Türkiye 100 ödül töreni, 25 Ocak 2017 tarihinde TOBB Konferans Salonu’nda TOBB ve TEPAV oganizasyonunda düzenlendi. TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli ve çok sayıda oda başkanının katıldığı ödül töreninde 2012-2015 yılları arasında en hızlı büyüme sağlayan 100 şirkete ödülleri verildi.

Törene katılan Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli’nin özel sektörü yakından tanıdığını vurgulayan Hisarcıklıoğlu, Hükümetin bugüne kadar özel sektörün rekabet gücünü artıracak çok sayıda reforma imza attığını ve atmaya devam ettiğini kaydetti.

İlpen Promosyon adına ödül alan Genel Müdür Ömer Karatemiz, Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi listesine seçilmelerinin ve listede sektörlerinin tek temsilcisi olarak yer almalarının önemli bir başarı olduğunu belirterek, dördüncü kez düzenlenen Türkiye 100 listesine üçüncü kez girdiklerini ve büyüme hızında istikrar sağladıklarına dikkat çekti.

Karatemiz,“Hedeflerimizi her zaman büyük tuttuk, sadece bugünü değil yarını da düşünerek çalışmalarımıza devam ediyoruz. Promosyon ve tanıtım ürünleri sektöründe 28 yıllık tecrübemizle yurtiçinde ve yurtdışında birçok proje ve başarıya imza attık. Bundan sonra da daha hızlı ve daha azimle, Türkiye 100 listesinde yer almanın firmamıza kazandırdığı ivmeyle koşumuza devam edeceğiz. Ekonomik spekülasyonlarının arttığı böylesi bir dönemde Türkiye 100 listesine girerek şirketlerini büyüten ve ülke ekonomisine destek olan tüm şirket yöneticilerini tebrik ediyorum”diye konuştu.

EKONOMİ AJANDASI

REKLAM ALANI