Dolar 32,4150
Euro 34,8218
Altın 2.400,00
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Eryap’tan küresel ısınmaya karşı destek çağrısı

Eryap’tan küresel ısınmaya karşı destek çağrısı
14 Mayıs 2014 16:24 | Son Güncellenme: 14 Mayıs 2014 16:44
A+
A-

Yapifuariİnşaat ve yalıtım sektöründe lider markaların üreticisi Eryap, 6-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 37.’si gerçekleşen Yapı Fuarı TurkeyBuild 2014’te enerji tasarrufu ve kaliteli yaşam için “Doğru Yalıtım”a dikkat çekti. Eryap dünyanın en önemli doğa koruma kuruluşlarından olan WWF’in ülkemizdeki temsilcisi olan WWF-Türkiye’ye standında bir bölüm açarak da, enerji tasarrufu ve iklim değişikliği ile mücadele konusunda tüm sektöre çağrı yaptı.

Fuarda konuşan Eryap CEO’su Emrullah Eruslu, “Yapı Fuarı, Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük fuarı olma özelliği taşıyor. Fuar özellikle son yıllarda tüm üreticiler için bir hazırlık, portföy yenileme, yeni ürünleri sezona hazırlamak için bir fırsat da yarattı. Sektör temsilcileri, dev yatırımımız olan Sakarya, Hendek’te 60.000m2’lik alanda 120 Milyon TL yatırımla kurduğumuz Eryap taş yünü tesisinde ürettiğimiz Wooler taş yünü, American Siding, Bonuspan, Focus Membran, Bonusmax, Winer, Focus Shingle gibi yalıtım ve inşaat sektörünün lider markalarını fuarda sergiledik.” dedi.

Eryap standında sürdürülebilir bir gelecek için WWF’e destek çağrısı

Enerji tasarrufunu felsefe edinen Eryap, iklim değişikliğine dikkat çekmek için bu sene WWF-Türkiye’yi standında ağırladı. Emrullah Eruslu, fuarı ziyaret edenlere WWF’e destek çağrısında bulunurken; “Dünyanın en önemli doğa koruma kuruluşlarından biri olan WWF’in Türkiye temsilcisi olan WWF-Türkiye’ye standımızda bir bölüm açtık, vakfın çalışmalarına dikkat çekmek  ve fuar dönemi boyunca diğer katılımcılara örnek olmak üzere WWF-Türkiye’nin yürüttüğü “Evlat Edinme Kampanyası”na katıldık. İklim değişikliğinin etkileriyle birlikte kuzey kutbundaki buzulların endişe verici bir hızla erimesiyle doğanın en görkemli ve şirin hayvanlarından kutup ayısının nesli hızla tükenme tehlikesiyle karşı karşıyadır. Eryap A.Ş olarak kutup ayısı evlat edinerek, WWF-Türkiye’nin kampanyasına destek veriyoruz. Fuarı ziyaret eden ve katılımcı firmaların kampanyaya destek olmasını umut ediyoruz.” dedi.

Enerjisinin yüzde 75’ini ithal eden Türkiye’de yüzde 85 oranına denk gelen 15 milyon binanın yalıtımsız olduğu gerçeği ile hareket eden Eryap, bu yıl fuarda “Yalıtım ile ülke ekonomisinde 10 milyar dolarlık tasarruf” sağlanacağı mesajı verdi.

Eryap, enerji verimliliğini artıran ürünlerini sergiledi

150.000 m2’yi aşan Gaziantep, İstanbul ve Sakarya’da bulunan 3 farklı üretim tesisinde “American Siding, Bonuspan, Focus Membran, Bonusmax, Winer, Focus Shingle ve Wooler” markaları ile hizmet vermekte olan Eryap, 10 yıldır yapı sektöründe “Polimer Dış Cephe Kaplama, Polimer Kapı-Pencere Sistemleri ve Yalıtım” alanlarında faaliyet gösteriyor.

Eryap A.Ş., üretimini gerçekleştirdiği AmericanSiding, BonusPAN, Focus Membran, BonusMAX, Winer, Focus Shingle ve Wooler ile inşaat sektörünün gelişimine yön vererek, yapıların daha modern, güvenilir ve sağlıklı standartlara ulaşmasını sağlıyor. Üretim döngüsünde enerji kaynaklarını en verimli şekilde kullanmayı, gelişen pazar beklentileri ve standartları doğrultusunda yüksek kalitede ürün geliştirmeyi hedefleyen Eryap, doğaya dost, çevresel risk faktörlerini gözeten, enerji kaynaklarının doğru kullanımını öngören ürünlerini fuarda 4 Numaralı salonda ziyaretçilerle buluşturdu.

Yalıtım eksikliği nedeni ile Türkiye’deki bir konut Almanya’daki bir konutun 10 katı enerji tüketiyor

Kaliteli, bölgenin mevsim koşullarına uygun kalınlıkta “Doğru Yalıtım” ile her hanenin enerji maliyetlerinde yüzde 55 tasarruf sağlayabileceğini vurgulayan Eryap, depreme dayanıklı binalarda, çevre dostu ve kaliteli bir yaşam için yalıtımın önemini vurguladı. Binalarda  maksimum enerji tasarrufun sağlanabilmesi için “doğru yalıtım” malzemelerinin kullanımının gerekliliğine değinen Eryap, ürünlerin özelliklerinin dikkatli incelenmesi gerektiğini belirtti.

EKONOMİ AJANDASI

REKLAM ALANI