Dolar 32,5975
Euro 35,0012
Altın 2.451,45
BİST 9.792,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C

BEE’O 500 bin Dolar ile E-İhracat Şampiyonu oldu

BEE’O 500 bin Dolar ile E-İhracat Şampiyonu oldu
03 Ekim 2017 12:49 | Son Güncellenme: 03 Ekim 2017 12:51
A+
A-

DÜNYA Gazetesi’nin DHL Türkiye iş birliği, Akbank ve Turkcell’in Sponsorluğu’nda gerçekleştirilen 16.’ncı “İhracatın Yıldızları/Türkiye’nin Gizli Şampiyonları” yarışmasında SBS Bilimsel Bio Çözümler San. ve Ticaret A.Ş., BEE’O Propolis markasıyla E-ihracat Şampiyonu olarak 500 bin Dolarlık ihracat ile ödül almaya hak kazandı.

Ekonomi Bakanı Sayın Nihat Zeybekci’nin katılımıyla 27 Eylül Çarşamba Günü Hilton Bomonti Otel’de gerçekleştirilen ödül töreninde BEE’O kurucu ortağı ve Genel Müdürü Aslı Elif Tanuğur Samancı, sahnede ödülü Dünya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ’ın elinden aldı. Oğlunun antibiyotik alerjisinden yola çıkarak, ülkemize Çin’den ithal edilen propolisin Türkiye’de ilk kez “Sözleşmeli Arıcılık” modeliyle yerli üretimini başlatan Samancı, Anadolu propolisini artık tüm dünyaya tanıtıyor.

Samancı gecede heyecanını şu sözlerle dile getirdi; “Ülkemize ithal edilen bir ürün olan propolisin yerli üretimini başlattık ve artık ihraç edebilir hale geldik. Şu anda, İstanbul Teknik Üniversitesi’nde gerçekleştirdiğimiz Ar-Ge çalışmalarıyla, doğal besin içeriği ve biyolojik aktivitesini koruduğumuz Anadolu propolisini Amerika’dan Avrupa’ya, Kore’den Suudi Arabistan’a pek çok ülkeye ihraç ediyoruz. E-ihracat alanında gerçekleştirmiş olduğumuz çalışmalarla tüm dünyaya propolisin şifasını sunuyoruz. Böyle değerli kurumlar tarafından takdir edilmek bizim için çok değerli ve güçlü bir motivasyon kaynağı… Emin adımlarla bu yolda ilerlemeye ve çalışmaya devam edeceğiz.”

REKLAM ALANI