Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

Ataseven: Türkiye’nin yatırım fırsatlarını ve rüzgarın geleceğini” anlatacak.

Ataseven: Türkiye’nin yatırım fırsatlarını ve rüzgarın geleceğini” anlatacak.
22 Nisan 2013 13:49 | Son Güncellenme: 13 Mayıs 2013 21:37
A+
A-

IMG_3257

Türkiye’nin en büyük ve en kapsamlı ICCI  enerji fuarı ulusal ve uluslar arası şirketleri bir araya getiriyor. Enerji şirketlerinin kalbinin 3 gün boyunca İstanbul’da atmasını sağlayacak fuarda, TUREB Başkanı Mustafa Serdar Ataseven  TÜREB özel oturumunda Alman-Türk enerji sempozyumunda Türkiye’nin yatırım fırsatlarını ve rüzgarın geleceğini” anlatacak.

Uzun yıllar başarıyla sürdürülen Uluslararası Enerji ve Çevre Konferansı’nın bu yıl 19.’su düzenleniyor. 24-25-26 Nisan tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezinde yapılacak fuarda enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, TBMM Enerji ve Çevre komisyonu Başkanlığı, EPDK’nın yanısıra TUREB ile birlikte çok sayıda sivil toplum örgütü, özel sektör temsilcileri yer alacak. Açılışını Enerji Bakanı Taner Yıldız’ın yapacağı konferans 3 gün boyunca devam edecek. ICCI 2013’de dünya enerji sektörü ile ülkemizdeki enerji sektörü değerlendirilmesi, yeni teknolojiler, enerji ve çevre, lisanssız elektrik üretimi gibi konulara yer verilecek.

TUREB Başkanı Mustafa Serdar Ataseven bu konferansta 25 Nisan tarihinde Beyaz salonda 7. Alman-Türk Enerji Sempozyumunda bir konuşma yapacak. Türkiye’nin rüzgarını ve ülkedeki yatırım fırsatlarını dile getirecek olan Ataseven, uluslar arası işbirlikleri kurularak yapılan yatırımlardan da bahsedecek. 26 Nisan tarihinde kırmızı salonda TÜREB özel oturumunda da oturum başkanlığı yapacak olan Ataseven, Türkiye’de rüzgar enerjisinin geleceğini özel sektör temsilcileri ile bir arada değerlendirecek.

Türkiye’nin en büyük ve en kapsamlı enerji fuarı ve konferansı olan ICCI 2013’te ulusal ve uluslararası önemli enerji şirketleri yer alacak. Enerji şirketlerinin kalbinin 3 gün boyunca İstanbul’da atmasını sağlayacak fuara 15 bin üzerinde ziyaretçinin katılması bekleniyor. Sektöre yön veren, yatırım yapan ve arge çalışmaları ile katkıda bulunanların bir araya geleceği konferansta R 114 numaralı TUREB standı 9-10 ve 11. Salonlarda ziyaret edilebilir.

REKLAM ALANI