Dolar 32,4939
Euro 34,7326
Altın 2.487,63
BİST 9.499,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 19°C

Dünya turunda Türkiye’yi Brisa temsil edecek

Dünya turunda Türkiye’yi Brisa temsil edecek
15 Şubat 2015 18:06
A+
A-

BertrandPiccard_+BrisaGenelMuduru+Hakan+Bayman

Solar Impulse’ın tek bir damla fosil yakıt kullanmadan yalnızca güneş enerjisiyle dünya çevresinde yapacağı ilk ve tarihi yolculuğa, Türkiye’den sadece Brisa eşlik edecek.

Solar Impulse, yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanımına dikkat çekmek ve bu alanda çığır açmak üzere 1 Mart’ta Abu Dabi’den havalanacak.

Yolculuğun geleceğini tasarlama vizyonuyla değer üreten Brisa, insanlık tarihine önemli bir kilometre taşı olarak geçecek Solar Impulse programına, Türkiye’den ilk ve tek temsilci olarak katıldı.

Brisa, kendisini Solar Impulse’ın Türkiye Resmi Partneri yapan anlaşma kapsamında, beş ay sürmesi planlanan tarihi dünya turunun Türkiye’den de etkin bir şekilde izlenebilmesi amacıyla tüm iletişim faaliyetlerini sürdürecek. Brisa, aynı zamanda tarihi yolculuk boyunca, Türkiye’de yenilenebilir enerji kaynaklarının gelecekteki kullanım alanlarına ilişkin bilinç yaratmak için çalışacak.

Brisa Genel Müdürü Bayman: “Solar Impulse ile vizyonlarımız örtüşüyor”

Brisa olarak Solar Impulse’ın tarihi yolculuğunun bir parçası olmaktan onur duyduklarını kaydeden Brisa Genel Müdürü Hakan Bayman, şunları söyledi: “40 yılı aşkın bir süredir sürdürülebilir büyüme ile tüm paydaşlarımıza değer katmak için çalışıyoruz. Gelecek vizyonumuzu ise ‘yolculuğun geleceğini tasarlamak’ olarak belirledik.

Piccard: “Gün boyunca yakıt almadan uçmak, insanlık tarihinde bir ilk olacak”

Solar Impulse mucidi ve Başkanı Bertrand Piccard ise, Brisa aracılığıyla Türkiye’nin de bu tarihi yolculuğun bir parçası olmasından büyük heyecan duyduklarını kaydetti. Brisa’nın sürdürülebilirlik odaklı inovasyon anlayışından çok etkilendiklerini vurgulayan Piccard, yenilenebilir temiz enerji kullanımının tüm dünyada yaygınlaşması adına her ülkede Brisa gibi vizyon sahibi stratejik partnerlere ihtiyaç duyduklarını kaydetti.

REKLAM ALANI