Dolar 32,5540
Euro 34,9597
Altın 2.449,32
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Assan Alüminyum Türkiye’nin ilk 100 şirketinden biri

Assan Alüminyum Türkiye’nin ilk 100 şirketinden biri
26 Temmuz 2012 07:22
A+
A-

İstanbul Sanayi Odası(İSO)tarafından bugün yayınlanan 2011 yılı 500 Büyük Sanayi Kuruluşu araştırmasında Assan Alüminyum genel sıralamada ilk 100 şirket arasında 51. sırada, özel şirketler sıralamasında ise ilk 50’ye girerek 46. sırada yer aldı. Geçtiğimiz yıl 54. sırada bulunan Assan Alüminyum, sıralamada 3 basamak birden atlayarak Türkiye’nin en büyük şirketleri sıralamasındaki başarısını daha da üst sıralara taşıdı.

Assan Alüminyum Genel Müdürü Remzi Örnek ise konuya ilişkin olarak şunları söyledi “ Assan Alüminyum olarak Türkiye’nin en büyük 500 şirketi sıralamasında özel sektörde ilk 50, genel sıralamada ise ilk 100 şirket arasında yer almak bizleri onurlandırdı. Assan Alüminyum, çalışanları, müşterileri ve tedarikçileri ile birlikte elbirliği içinde Türkiye için üretmeye ve vergi, istihdam, üretim ve ihracatta katma değer yaratmaya devam edecektir.

1000’i aşkın çalışanı ile ürettiği ürünlerle distribütör, inşaat, otomotiv, dayanıklı tüketim ve ambalaj gibi çok çeşitli sektörlere hizmet vermekte olan Assan Alüminyum, başta Avrupa Birliği ülkeleri olmak üzere dünyanın dört bir yanında 60’tan fazla ülkeye ihracat yapmakta;
çeşitli ülkelerdeki depoları ile de müşterilerine lojistik avantajı sağlamaktadır. Aynı zamanda  Assan Alüminyum Avrupa’nın alanında 7. büyük firması olarak alüminyum yassı mamul alanında her yıl bir çok müşterisi tarafından yılın tedarikçisi unvanını almaktadır.

 

 

REKLAM ALANI