Dolar 32,4983
Euro 34,7275
Altın 2.406,29
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Anadolu Hayat Emeklilik Kıdemli Çalışanlarını Ödüllendirdi

Anadolu Hayat Emeklilik Kıdemli Çalışanlarını Ödüllendirdi
20 Haziran 2012 06:11
A+
A-


Bireysel emeklilik sektörünün lideri Anadolu Hayat Emeklilik 22. Kuruluş yıldönümünü düzenlediği piknik ile kutladı. Çalışanların aileleri ile katıldığı piknikte, 15, 20, 25 ve 30 yılını dolduran çalışanlara başarı sertifikaları ve ödülleri verildi.  

Bireysel emeklilik sektörünün lider şirketi Anadolu Hayat Emeklilik, çalışanlarını İstanbul’da bir piknik organizasyonunda buluşturdu. Event Garden’da düzenlenen özel piknikte, hem Anadolu Hayat Emeklilik’in 22. Kuruluş yıldönümünü kutlandı hem de çeşitli görevlerde 15, 20, 25 ve 30 yılını tamamlayan 12 çalışan, kıdem ödüllerini Anadolu Hayat Emeklilik Genel Müdürü Mete Uğurlu’nun elinden aldı.

Mete Uğurlu, etkinlikte yaptığı konuşmada tüm çalışanlara gösterdikleri yüksek performans ve çalışma azmiyle Anadolu Hayat Emeklilik’i zirveye taşıdıkları ve zirvedeki yerini her geçen gün daha da sağlamlaştırdıkları için teşekkür etti.

Uğurlu, Anadolu Hayat Emeklilik’in müşterileri, çalışanları ve sosyal paydaşlarıyla büyük bir aile olduğunu, çalışanlarını çeşitli sosyal aktivitelerde bir araya getirerek takım ruhunu güçlendirmeyi çok önemsediklerini ifade etti. Mete Uğurlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Anadolu Hayat Emeklilik olarak bizi başarıya götüren en önemli stratejik gücümüz; donanımlı, nitelikli ve gelişime açık insan kaynağımızdır. Biz de bu düşünceden hareketle her zaman çalışma arkadaşlarımızın yanındayız.”

Anadolu Hayat Emeklilik Hakkında

Bireysel Emeklilik ve Hayat Sigortaları alanlarında hizmet sunan Anadolu Hayat Emeklilik, 1990 yılında “Türkiye’nin ilk hayat sigortası şirketi” olarak kuruldu. Halka açık ilk ve tek emeklilik şirketi olan Anadolu Hayat Emeklilik, Birikimli Hayat Sigortaları ve Bireysel Emeklilik Sistemi ile en büyük fon yaratan şirket olma özelliğini taşıyor. 600 bine yaklaşan katılımcısı olan şirket, sektördeki katılımcı ve emekli sayısı ile liderliğini korumaya devam ediyor. Genel Müdürlüğü İstanbul’da bulunan Şirketin; İstanbul, Ankara, Adana, Bursa, İzmir ve Antalya’da Bölge Müdürlükleri ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Şubesi bulunuyor. Anadolu Hayat Emeklilik, direkt satış ekibi, 250’ye yakın özel acentesi ve Türkiye İş Bankası, HSBC, Anadolubank, TSKB ve Albaraka’nın toplam bin 750’yi aşan banka şubeleri aracılığıyla hizmet sunuyor.

 

REKLAM ALANI