Dolar 32,4150
Euro 34,8218
Altın 2.400,00
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Vestas, ICCI’da 3 MW platformu’nda yeni ürünlerini sundu

Vestas, ICCI’da 3 MW platformu’nda yeni ürünlerini sundu
29 Nisan 2013 12:42 | Son Güncellenme: 13 Mayıs 2013 21:30
A+
A-

Vestaş

24 Nisan’dan 26’sına kadar, Türkiye’nin finans ve endüstri merkezi İstanbul, enerji sektörünün geleceğiyle ilgili gelişmeleri ele almak üzere akademik kurumlarla birlikte özel ve kamu sektörü paydaşlarını bir araya getiren yıllık toplantı niteliğindeki 19. ICCI Konferans ve Sergisi’ne İstanbul Expo Fuar Merkezi’nde ev sahipliği yapacak.

Vestas, düşük, orta ve yüksek hıza sahip rüzgar sahalarını kapsayacak şekilde genişletilerek daha iyi performans için optimize edilen ve V112-3.0 MW teknolojisi üzerine inşa edilen V112-3.3 MW, V117-3.3 MW ve V126-3.3 MW rüzgar türbinlerini içeren yeni tanıttığı 3 MW platformunu, Türkiye pazarına da tanıtmak üzere bu organizasyonu tercih etti.

604 MW rüzgar kapasitesine sahip rüzgar türbini tedariği ile 1984 yılından bu yana Türkiye’de aktif olarak çalışan Vestas, müşterilerine yatırımlarının geri dönüşünü almalarını sağlayacak ticari faaliyetlerinin sağlamlığını artırmak için sürekli olarak optimize edilen teknolojik çözümler sunuyor. Aynı durum, yeni tanıtılan 3 MW platform ürünleri için de geçerlidir.

Dünya genelinde 8 Nisan’da tanıtılan yeni türbinler, en zorlu şebeke gerekliliklerini bile karşılayarak ve tüm rüzgar ve hava koşullarında mükemmel enerji verimi sunarak müşterilerine daha fazla esneklik sağlıyor.

3.3 MW rüzgar türbinleri, V117-3.3 MW için bağlantı bölümü genişletilmiş kanat ve V126-3.3 MW için yapısal hücre sistemli kanat ile V112-3.0 MW modelinin kanıtlanmış teknolojisine sahiptir. Bu türbinler, Türkiye’deki orta ve düşük rüzgar hızlı sahalarda geçmişe oranla çok daha karlı bir şekilde verim elde edilmesine izin veriyor.

3 MW platformu, Vestas’ın kanıtlanmış başarı performansını, ürünlerini sürekli olarak iyileştirmek ve optimize etmek konusunda çalışmalarıyla birleştiriyor ve güvenilirlik ile performans talep eden müşteriler için ön plana çıkıyor.

Vestas Türkiye Genel Müdürü Olcayto Yiğit konuyla ilgili şunları ifade etti: “Yeni ürünlerimizi Türk müşterilere ve ICCI katılımcılarına sunmaktan gurur duyuyoruz. Bu yeni ürünler, Vestas’ın müşterilerini rüzgar yatırımlarında doğru zamanda doğru teknolojiyle daha fazla desteklemeye yönelik çabalarının sonuçlarıdır” ve sözlerine şöyle devam etti: “Türkiye’nin rüzgar enerjisi konusunda gelişmesini destekliyoruz ve ülkenin bu konudaki büyük potansiyelini ortaya çıkarmaya yönelik kararlılığımızı güçlendirmek için burada olduklarını,belirti.

 

REKLAM ALANI