Dolar 32,4068
Euro 34,7999
Altın 2.401,93
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

TEB Kuyumcularla El Ele Yeni Altın Çağı’nı Başlatıyor

TEB Kuyumcularla El Ele  Yeni Altın Çağı’nı Başlatıyor
31 Mayıs 2013 07:31 | Son Güncellenme: 03 Haziran 2013 19:16
A+
A-

 TEB

Altın kredilerinde lider Türk Ekonomi Bankası (TEB), rekabetten farklı olarak kuyumcuları içine dahil eden bir sistem ile Yeni Altın Çağı’nı başlatıyor. Bu sayede TEB, yastık altındaki altınları ülke ekonomisine kazandırırken hem kuyumculara hem de küçük yatırımcılara fırsatlar yaratıyor.

Rekabetten farklı olarak Türk Ekonomi Bankası (TEB), kuyumcularla iş birliğine giderek onlarla birlikte yastık altındaki altınları ekonomiye kazandırıyor. TEB’in oluşturduğu sistem ile başlayan Yeni Altın Çağı sayesinde ülke ekonomisi ve kuyumcular kazanırken, bireysel müşteriler de kolay ve güvenli birikim yapabiliyor.

Pilot uygulaması başarıyla tamamlanan sistemde, anlaşmalı kuyumcuya giderek elindeki fiziki altını teslim eden yatırımcılar, teslim ettiği altının gram karşılığını banka kartı ile TEB POS cihazı üzerinden TEB’deki altın hesabına hızlı ve güvenli bir şekilde aktarabiliyor. TEB müşterileri sisteme her türlü ayar ve her çeşit altınla katılabiliyor.

“Kuyumcularla birlikte ekonomi de kazanacak”

TEB Altın Bankacılığı Satış Direktörü Selami Erten, yastık altında bulunan atıl altın tasarruflarının ekonomiye kazandırılması için kuyumcular ile el ele verdiklerini söyleyerek, “Kuyumcu, küçük yatırımcı ve ekonomi olmak üzere tüm tarafların kazandığı bir Yeni Altın Çağı başlattık” dedi. Selami Erten, “TEB olarak, 18 yıl önce kuyum sektörüne hem finansal hem de danışmanlık anlamında destek vermek amacıyla yola çıktık. Kuyumcular ile olan karşılıklı güven üzerine kurulu ilişkilerimizi Yeni Altın Çağı ile bir adım öteye taşıyoruz. Bu alanda kuyum sektörünün önemli oyuncuları olan kuyumcularla iş birliği yaparak bankacılık sektöründe fark yaratıyoruz. Kuyumcuların da kazanç sağlamasına fırsat veren yeni sistemle, yastık altındaki altınları ekonomik değere dönüştürmeyi hedefleyen Yeni Altın Çağı’nı başlatıyoruz. Sistem kapsamında müşterilerimiz, anlaşmalı kuyumcuya giderek ve kendi pazarlık gücünü kullanarak altınlarını bozdurabilecek, ardından da gram karşılığını TEB’deki altın hesabına aktarabilecek. Böylelikle, müşterilerimiz fiziken altını taşıma riskinden kurtularak yatırımlarını pratik ve güvenli bir şekilde TEB’deki altın hesabında değerlendirebilecek. Yeni Altın Çağı sistemi ile haftanın sadece belli günlerinde değil, haftanın yedi günü sürekli olarak yastık altı altın tasarrufları ekonomiye kazandırılabilecek. Müşterilerimize ‘Anlaşmalı kuyumcuda altınını bozdur, anında TEB’deki altın hesabına geçsin’ diyerek çağrıda bulunuyoruz” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI