Dolar 32,5838
Euro 34,9974
Altın 2.457,47
BİST 9.784,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C

Sadık müşterilerine 21 milyon lira verecek

Sadık müşterilerine 21 milyon lira verecek
17 Haziran 2014 08:21 | Son Güncellenme: 17 Haziran 2014 08:23
A+
A-

Mert BaşarTürk Telekom, hayata geçirdiği “Tekno Kumbara” programıyla müşterilerine hediyeler dağıtacak. 10 milyonu aşkın bireysel abone, Türk Telekom’da geçirdikleri her gün için bir tekno para, bundan sonra Türk Telekom’un müşterisi olmaya devam ettikleri her ay için 100 tekno para ve aylık faturasının 5 katı kadar tekno para kazanacak. Türk Telekom müşterileri ev telefonu numaralarını başında sıfır olmadan 6262’ye göndererek bugüne kadar kaç tekno para kazandıklarını öğrenebiliyor, teknokumbara. com.tr adresinden tekno paralarını 335 farklı hediye alternatifi ile değerlendirebiliyor. Türk Telekom’un müşterileriyle birlikte geçirdikleri yıllara teşekkür etmek üzere bu programı başlattığını aktaran TTNET Bireysel Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Mert Başar, “Hediye kataloğumuzda toplam 4 milyar dakika ses ve 5,5 milyar dakika WiFi, yurt içi tatil, alışveriş çekleri ve Ferrari test sürüşü gibi toplam 21 milyon lira değerinde hediyeler yer alıyor. Toplam 13,5 milyon müşterisi olan Türk Telekom’un, 10 milyon bireysel müşterisi bu hizmetten faydalanabilecek” dedi.

Yazlık evine paralel hat

Başar, yaz aylarına özel hizmetlerini de anlatırken yazlıkta ev telefonunu kullanmak isteyenlerin ek ücret ödemeden, yazlık evlerine paralel hat bağlayabileceklerini söyledi. Başar yazlık evler için 3 aylık internet paketleri sunduklarını hatırlatarak, bu hizmetin 3 ay sonunda kendini otomatik kapatabildiğini aktardı. Müşteriler ayrıca yazlık evinde çalan telefon aramalarını, evinden de cevaplayabilecek.

EKONOMİ AJANDASI

REKLAM ALANI