Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 19°C
Per 21°C

Odeabank şubeleri İnnova çözümleri ile teknoloji üssüne dönüşüyor

Odeabank şubeleri İnnova çözümleri ile teknoloji üssüne dönüşüyor
01 Mayıs 2013 07:26
A+
A-

Tayfun Küçük(Odeabank)&Aydın Ersöz(İnnova)_1

 

Geleceğin bankacılık anlayışını bugüne taşıyan Odeabank, Türk Telekom Şirketler Grubu bünyesinde faaliyet gösteren İnnova’nın bilişim çözümlerini kullanarak müşterilerini ileri teknoloji ile buluşturuyor. İnnova işbirliği ile Odeabank, Türkiye’de bir ilke imza atarak, başka hiçbir bankada bulunmayan üstün teknolojik alt yapı sistemleri ile hizmet veriyor. Odeabank müşterileri, dokunmatik masaların ve ekranların yer aldığı şubelerde, bankacılık hizmetlerine self-servis cihazlar üzerinden erişiyor.

 

Kişiye özel bankacılık hizmeti sunan Odeabank, şubelerini, müşterilerini ayrıcalıklı hissettirecek yeni nesil teknolojilerle donatmaya devam ediyor. İnnova Bilişim Çözümleri’nden yazılım, donanım ve danışmanlık hizmetleri alan Odeabank’ın şubeleri,  dokunmatik bilgi ekranları, Self-servis kioskları ve her biri konumuna göre farklı amaçlara hizmet eden Digital Signage ürünleri ile adeta teknoloji üssü gibi hizmet veriyor. 

 

“Düne ait bankacılık anlayışını bırakıp, geleceğin bankasını kurduk…”

 

Düzenlenen basın buluşmasında konuşan Odeabank Direkt Bankacılık, İşlem Bankacılığı ve İş Çözümleri’nden Sorumlu Genel Müdür Yardımcı Tayfun Küçük, İnnova ile yaptıkları işbirliğinden büyük memnuniyet duyduklarını dile getirerek “Odeabank olarak biz, düne ait bankacılık anlayışını bırakıp, geleceğin bankasını kurduk. Bu yolda şubelerimizi ve dağıtım kanallarımızı, müşterilerimizin memnuniyetine hizmet edecek üstün teknolojik alt yapı ile donattık. Kullandığımız entegre sistemler, dokunmatik ekranlar ve kablosuz altyapıya sahip son teknolojik iş alanlarıyla müşterilerimize ve çalışanlarımıza kendilerini özel hissettirecek koşulları sağladık. Odeabank müşterisi olunduğu anda sahip olunabilecek banka kartı ile kullanabilecek İnternet Bankacılığı, tümü -dokunmatik ve TL-USD-EUR para yatırma ve çekme imkanı sunan ATM’ler ve iletişim merkezi üzerinden görüntülü konuşma hizmetine kadar teknolojinin son gelişmelerini ürün ve hizmetlerimizde kullanıyoruz. Müşterilerimizi çağdaş, ileri teknoloji bankacılık sistemleriyle tanıştırmaya devam edeceğiz” dedi.

 

İnnova Genel Müdürü Aydın Ersöz ise bu projede Kiosk İnnova ekibinin yanı sıra İnnova’nın iş çözümleri ekibinin de aktif görev aldığını söyledi. Ersöz, “Donanım tedarik, bakım, kurulum ve entegrasyon konularında çalışan yaklaşık 20 kişilik ekibimizle, 2 buçuk ay gibi kısa bir süre içerisinde 5 şubede; çok sayıda ekranın, kioskların ve dokunmatik masaların kurulumunu gerçekleştirdik. Böylelikle Odeabank müşterileri, bankacılık uygulamalarına self-servis cihazlar üzerinden erişebiliyor” dedi.  

 

 

 

REKLAM ALANI