Dolar 32,4480
Euro 34,7443
Altın 2.437,76
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Makropa İle Güvenli Kripto Para Alış Satışı

Makropa İle Güvenli Kripto Para Alış Satışı
14 Eylül 2019 11:25
A+
A-

Türkiye’nin en güvenilir kripto para platformu olan Makropa ile kripto para al işlem emri vermenin yanında, kripto para sat işlemlerini de rahatlıkla verebilirsiniz. Bunun yanında kazanımlarını çekmek isteyen yatırımcılar, kolay ve hızlı şekilde kripto para bozdur emri vererek, kazançlarını çok kısa süreler içinde onaylatarak çekebilmektedir.

Farklı güvenlik yazılımları ve iki aşamalı giriş sisteminin kullanıldığı Makropa kripto para platformunda, bitcoin alış ve satış işlemlerini gerçekleştirilmektedir. Kısa süreler içinde para yatırma ve para çekme işlemlerinin gerçekleştirildiği platformda, her kripto para sistemi için en alt limitte para yatırma ve para çekme işlemleri yapılabilmektedir.

Kesintisiz ve Hızlı Destek Makropa’da

Kripto alım satım işlemlerini gerçekleştirirken, karşılaşılabilecek her türlü soru ve sorunlara karşı, desteğin tam şekilde verilmesi, bu tür platformlarda oldukça önemlidir. Anlık değişen döviz kurları karşısında, yatırımcıların yapacakları işlemler, alacakları anlık ve kesintisiz hizmetlere de bağlıdır.

Makropa tercih sebepleri:

  • İki aşamalı doğrulama sistemi
  • Anlık sürelerde hesapların onaylanması
  • 7/24 yatırım işlemlerinin yapılabilmesi
  • Soru ve sorunlar için süresiz destek
  • Güvenli altyapı

Değişen döviz kurlarını daha kolay takip edebileceğiniz Makropa’da kesintisiz ve hızlı şekilde destek alan yatırımcılar, işlemlerini daha güvenli ve sağlıklı şekilde gerçekleştirebilmektedir.

Makropa’nın Güvenli Altyapısı ile Kripto Alım Satımı

Makropa’nın güvenilir altcoin siteleri arasında yer almasının sebeplerinden biri, güvenli altyapısının yanında, yatırımcılarına sağladığı kaliteli ve profesyonel hizmettir. Yıllardır sürdürdüğü kaliteli ve profesyonel hizmetler sayesinde, üye yatırımcılarından herhangi bir şikâyet almayan Makropa, üyelerinden gelecek her türlü öneri ve görüşlere de açık olan bir firmadır.

Telefon numarası yanında, destek@makropa.com ve canlı destek hattı ile, üyelerinin her türlü soru ve sorunlarına anında cevap bularak hizmet veren Makropa ile kripto para alım ve satım işlemleri güvenli şekilde gerçekleştirilmektedir.

Makropa’da Yüksek İşlem Hacmiyle İşlem Yapın

Makropa, gerek kurumsal kimliği ve gerekse 24 saat boyunca oluşturduğu yüksek işlem hacmi ile, birçok yatırımcı tarafından tercih edilen, güvenilir bir kripto alım satım platformudur. Ethereum, Bitcoin, Ripple, Litecoin, TetherUSD, Holo kripto paraları yanında Türk Lirası le de alım ve satım işlemleri gerçekleştirilmektedir. Makropa ile kolay ve güvenli şekilde alım satım yapan yatırımcılar, hesaplarını da kolay ve güvenli şekilde yönetebilmektedir.

 

 

 

REKLAM ALANI