Dolar 32,5193
Euro 34,8902
Altın 2.441,68
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Kurumsal süreç yönetimi şirketlerin rekabet gücünü artırıyor

Kurumsal süreç yönetimi şirketlerin rekabet gücünü artırıyor
13 Mart 2016 18:57
A+
A-

faturalar_

Orta ve büyük ölçekli organizasyonların iş süreçlerinin optimum düzeyde yönetilmesi, maliyet avantajı ve risk tahminlerinin yapılabilmesi ile ciddi rekabet avantajları yaratıyor. e-Dönüşüm®’ün lider markası FIT Solutions, çözüm portföyüne kattığı FIT Süreç Yönetimi hizmeti ile personele bağımlılığı azaltarak tüm süreç ve evrak onaylarının tek merkezden yönetilmesi ve hedef odaklı bir çalışma ortamı sağlamasıyla öne çıkıyor.

1999’dan beri faaliyet gösteren ve e-Fatura, e-Defter, e-Arşiv, e-Denetleme, e-Mutabakat, e-Bilet, e-İmza, KEP, e-Ödeme, e-Yedekleme, e-Finansman, gibi e-Dönüşüm® hizmetleri sunan FIT Solutions, hizmet portföyüne Kurumsal Süreç Yönetimi’ni de ekledi.

FIT Süreç Yönetimi, ölçeklenebilir süreç tabanlı yöntemler ile yazılım geliştirmeyi kolaylaştıran kurumsal yazılım platformu olarak öne çıkıyor. Orta ve büyük ölçekteki organizasyonlar için insanlar ve sistemler arasındaki limitsiz sayıdaki iş süreçlerinin özelleştirilmesini ve dağıtımını sağlıyor. FIT Solutions’ın bu hizmet dahilinde kapsadığı süreçlere örnek olarak banka talimat süreçleri, KEP ileti yönetimi, doküman yönetimi, iç sipariş / satın alma süreçleri, kalite kontrol süreçleri, masraf, avans, satın alma, bordro gibi evrakların sistem üzerinden elektronik olarak imzalanıp onaylanması, faturaların onay sürecinden geçmesi ve otomatik muhasebeleşmesi gibi süreçler veriliyor.

FIT Solutions’ın kurumsal süreç yönetimi hizmeti, şirketlerin risklerden arınmış veya ölçülebilir hale gelmiş kararlar almalarını ve bu kararlar neticesinde koordinasyon ile işbirliği sağlamalarına yarıyor. İşin kontrolünü eline alan organizasyon, zamanı verimli kullanıp daha hızlı sonuç alıyor. Süreçlerde daha az evrak ve iş yükü olduğu için daha küçük bir ekip ile daha büyük süreçler yönetilebiliyor.

Verimlilik ve üretkenlik artışı ile maliyetlerden elde edilen tasarrufu birleştiren FIT Süreç Yönetimi, şirketlerin kendilerine yeni iş fırsatları yaratmasına olanak sağlıyor. Anahtar performans hedeflerinin ölçülmesi, risk analizlerinin yapılması ve iş süreçlerinin izlenip analiz edilmesi ile iş sonuçlarının tahmin edilebilir olması orta ve büyük ölçekli şirketler için görülmemiş bir rekabet avantajı sağlıyor.

REKLAM ALANI