Dolar 32,4530
Euro 34,8305
Altın 2.446,17
BİST 9.915,03
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

“İş dünyasının kuralları değişti”

“İş dünyasının kuralları değişti”
20 Ekim 2015 11:28
A+
A-

GÜLCAN PAMİR

İş dünyasının kuralları değişti, verimli, yenilikçi ve çevik olmak gerek.Türkiye’de 24 yılı aşkın bir süredir yönetim danışmanlığı hizmeti veren Hay Group Türkiye, PERYÖN – Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Ege Şubesi tarafından düzenlenen 12’nci İnsan Yönetimi Zirvesi’nin oturum sponsoru oldu.

Hay Group Türkiye Direktör Danışman Gülcan Pamir zirvenin açılış gününde“Değişen İş Dünyası ve Bağlılığın Yeni Kuralları” başlığını taşıyan bir sunum yaparak çalışanların davranışlarında ve beklentilerinde nasıl değişiklikler yaşandığını aktardı.

PERYÖN – Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Ege Şubesi tarafından düzenlenen 12’nci İnsan Yönetimi Zirvesi 16-17 Ekim 2015 tarihleri arasında TMMOB İzmir Mimarlar Odası Mimarlık Merkezi’nde ‘Mutluluk’ ana temasıyla yapılıyor. Şirketlerin her kademesinden 400’ün üzerinde üst düzey yöneticinin katıldığı, bugün sona erecek zirvede, 4 çalıştay ve 12 oturum yapılıyor.

İş dünyasının değişen kuralları

12’nci İnsan Yönetimi Zirvesi’ne oturum sponsoru olarak destek veren Hay Group Türkiye Direktör Danışman Gülcan Pamir zirve katılımcılarına “Değişen İş Dünyası ve Bağlılığın Yeni Kuralları” başlıklı bir sunum yaptı. Pamir sunumunda günümüzde çalışanların iş yerindeki davranışlarında ve kurumdan beklentilerinde ne yönde değişiklikler yaşandığını anlattı.

Şirketler yenilikçi ve çevik olmalı

Gülcan Pamir ayrıca şirketlerin günümüzde çok değişken zorluklarla karşılaştıklarını söyleyerek, bu zorlukları nasıl aşmaları gerektiğine dair ipuçlarını verdi. Şirketlerin giderek daha karmaşık ve hızla değişen iş ortamında çok sayıda ve çeşitli yönetim zorlukları ile karşılaştıklarına dikkat çeken Pamir, “Organizasyonlar bu zorlukları aşmak için şeffaf olmalı, çevik hareket etmeli, yenilikçiliği öğrenmeli, verimli çalışmalı ve işbirliği yapma kabiliyetlerini geliştirmeleri gerekiyor” şeklinde önerilerde bulundu.

Mutsuz aday, müşteri kadar güçlü

Gülcan Pamir sunumunda “İki Adayın Öyküsü” adını verdiği ve karşılaştırmalı olarak iki adayın işe alım sırasında yaşadıklarından yola çıkan bir insan kaynakları hikayesi anlattı. Günümüz dünyasında mutsuz olan pozisyon adaylarının mutsuz müşteri kadar güçlü bir konuma sahip oluğuna dikkat çekerek, “Adaylara iyi bir işe uygunluk değerlendirme süreci deneyimi sunduğunuzda, sahip olduğu iletişim kanallarını şirketinizle ilgili pozitif mesajları yaymak için kullandığını göreceksiniz. Bu mesajlar çalışan ve tüketici markanızı geliştirmenize, adaylar iş aramadıklarında bile şirketinize daha iyi adayların ilgi duymasına sebep olamaktadır.” diye konuştu.

 

REKLAM ALANI