Dolar 32,4563
Euro 34,8688
Altın 2.443,33
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 17°C

İnci Holding 18 yılda toplam 75 bin fidana can verdi

İnci Holding 18 yılda toplam 75 bin fidana can verdi
25 Mart 2013 11:05
A+
A-

Agac_Dikme_Org_2 inci_ailesi_minikler

Ege bölgesinin en güçlü kuruluşlarından İnci Holding, kurucusu Cevdet İnci  ve çok kısa bir zaman önce  hayata gözlerini yuman eşi Memnune Yarenci İnci adına Ege Orman Vakfı işbirliği ile Bornova-Gökdere ağaçlandırma sahasında 4 bin 924 fidanlık koru oluşturdu. 24 Mart 2013 tarihinde  İnci Holding Yönetim Kurulu Başkanı Perihan İnci, Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol, İnci Grubu çalışanları, aileleri ve İnci Ailesi’nin katılımı ile Bornova-Çiçekliköy’de Cevdet İnci’yi Anma Töreni düzenlendi. Anma töreninde Memnune Yarenci İnci ve Cevdet İnci anısına temsili birer fidan dikildi.  Memnune Yarenci İnci ve Cevdet İnci adına oluşturulan 4 bin 924 fidanlık koru ile  birlikte İnci Holding bugüne kadar Ege Orman Vakfı ile birlikte yaklaşık 75 bin fidanı toprakla buluşturmuş oldu.

Yatırımlarıyla Ege’nin incisi olan İnci Holding, kurucusu Cevdet İnci’yi Anma organizasyonu kapsamında her yıl olduğu gibi bu yılda  Ege Orman Vakfı ile birlikte doğaya yeni fidanlar kazandırdı. 24 Mart 2013 tarihinde İzmir Bornova–Çiçekliköy’de gerçekleştirilen anma töreninde Memnune Yarenci İnci ve Cevdet İnci anısına temsili olarak birer fidan dikildi. Törende  konuşma yapan İnci Holding Yönetim Kurulu Başkanı Perihan İnci, “Çevreye verdiğimiz değerin en somut kanıtı toprakla buluşturduğumuz yaklaşık 75 bin fidandır. Çalışanlarımızın da bağışları ile yürüttüğümüz ağaçlandırma çalışmalarımızda diktiğimiz fidan sayısını her yıl artırıyoruz. Otomotiv yan sanayisinde yatırımları ile Ege’de bir dönüşüm yaratan kurucumuz Cevdet İnci’yi ve kısa bir süre önce hayata gözlerini yuman Memnune Yarenci İnci’yi  bu organizasyonda sevgi ve rahmetle andık. Çevreye duyduğumuz hassasiyeti gerek üretimimize gerekse çalışma biçimimize yansıtıyoruz. Bu projemiz ile de Ege’yi yeşillendiriyoruz. İnci Grubu sürdürülebilir bir dünya için önce sürdürülebilir bir çevre diyor. Sürdürülebilir bir çevre için ise doğayı koruyarak yenilikçi yöntemler geliştiriyoruz ve bu vizyonla iş yapış süreçlerimizi iyileştiriyoruz.   ”

“Bugün çevreye duyduğumuz saygının temelinde kurucumuz Cevdet İnci’nin bize yüklediği bir misyon var” diyen Perihan İnci, “Türkiye’nin ilk çevre dostu Breeam (Building Research Establishment Environmental Assessment Method) Sertifikalı üretim tesisi İnci Grubu iştiraklerinden, İnci Akü tarafından hayata geçirildi. Atık yönetimi, odaklandığımız bir diğer alan. Doğal kaynakların korunması, hava, su ve toprak kirliliğinin en aza indirilmesi, üretimde geri dönüşümün sağlanması, atıkların kontrol edilebilmesi için çalışmalarımıza ara vermeden sürdürüyoruz. İnci Grubu olarak yaşanabilir bir dünya için çevreyi korumaya ve çevre bilincinin yaygınlaştırması için sürdürlebilir çevre vizyonu ile çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol; Vakfın kuruluşundan bu yana ağaçlandırma çalışmalarına destek veren ve doğaya binlerce fidan kazandıran  İnci Grubu’na teşekkür ederek İnci Holding Yönetim Kurulu Başkanı Perihan İnci’ye plaket takdim etti.


REKLAM ALANI
ETİKETLER: