Dolar 32,3781
Euro 34,7468
Altın 2.407,27
BİST 10.087,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 18°C

Finans Zirvesi, 28 Mart 2013 de 3.ncü Kez İstanbul’da Toplanıyor

Finans Zirvesi, 28 Mart 2013 de 3.ncü Kez İstanbul’da Toplanıyor
28 Şubat 2013 10:59
A+
A-

 3fz-logo

Türkiye ve dünyanın önde gelen iş adamları ve finans otoriteleri, 3. Finans Zirvesi’nde bir araya geliyor. EDUPLUS tarafından düzenlenen ve 28 Mart 2013’de Maslak İstanbul Sheraton Otel’de gerçekleşecek  zirvede dünyanın önde gelen markalarının üst düzey finans yöneticileri yenilikçi teknolojiler, krizden korunma yöntemleri, gelecek ekonomi öngörüleri gibi önemli konuları mercek altına alacak. 

Finans dünyasının önde gelen isimlerinin konuşmacı olarak katıldığı zirvede finansı meslek olarak seçmiş yönetici adayı ve yöneticilerin en güncel bilgilerle tanışması ve işlerinde fark yaratması amaçlanıyor. Ayrıca interaktif bir ortamda gerçekleşecek zirve, finansla ilgili bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı, yeni vizyon ve farklı bakış açılarının kazanıldığı bir ortam oluşturuluyor.

Finans Zirvesi’nde Türkiye’nin ve dünyanın en önemli şirketlerinin CFO, genel müdür yardımcıları, direktörleri ve akademisyenlerden oluşan yirmi konuşmacı, onlarca oturum ve finans dünyasıyla ilgili önemli konulara yer veriyor. Aynı zamanda katılımcılarına sektördeki yeni trendleri, teknikleri ve uygulamaları başarılı yöneticilerden ve otoritelerden dinleme ve öğrenme olanağı sağlanıyor.

Zirvede, İMKB Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa Kemal Yılmaz, McKinsey Ülke Direktörü Özgür Tanrıkulu, İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Emre Alkin, Coco Cola İçecek Mali İşler Direktörü N.Orhun Köstem, GP-Trust Yönetici Ortak S. Pınar Eczacıbaşı, Finansbank Teftiş Kurulu Başkanı Ersin Emir, Eduplus Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Çağlar Çoroğlu ve üst düzey yöneticiler konuşmacılar arasında yer alıyor.

28 Mart 2013 tarihinde Maslak İstanbul Sheraton Otel’de gerçekleşecek zirvede konuşmacıların paylaşacağı konular arasında, Türkiye ve dünyada ekonomik gelişmeler, stratejik planlama bütçeleme ve yönetim raporlama, global şirketlede finansçı olmak, günümüzde finansçıların değişen rolü, finansta doğru ve etkin karar alma yöntemleri yer alıyor. PWC araştırmasının da paylaşılacağı zirvede aynı zamanda başarılı CFO’lar deneyimlerini ve CFO taktiklerini katılımcılar ile paylaşma fırsatını yakalıyor.

 

REKLAM ALANI
ETİKETLER: