Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 20°C

Ergonomik ve ekonomik plaza Maslakno/1 açıldı

Ergonomik ve ekonomik plaza Maslakno/1 açıldı
03 Temmuz 2014 09:01
A+
A-

maslak no1Koçkaya Holding, Saral Şirketler grubu ve Altınbaş ortaklığında yapımı tamamlanan Maslakno/1 ofis plaza Temmuz ayı itibariyle hizmete girdi.

İstanbul iş hayatının kalbinin attığı Maslak’ta yer alan Maslakno/1, yüksek tavanları, geniş ve yeşil kat bahçeleri, yürüyüş parkurları, açılır kapanır pencereleri ve 1042 metrekarelik ofis katlarıyla kiracılarına hizmet vermeye başlıyor.

İstanbul’un en gözde semtlerinde biri olan Maslak’ta, 35 Dolardan başlayan metrekare fiyatlarıyla hem lüks hem de ekonomik bir plaza olarak dikkatleri çeken Maslakno/1’i genellikle yabancı firmaların Türkiye ofisleri ve finans sektörü tercih ediyor.

Son dönemde yapılan araştırmalara göre, ofis dizaynının, bina tasarımının ve ofis konforunun, çalışanların iş performansını etkilediği görülüyor. Bu sebeple de yabancı firmaların ofis seçimi Maslakno/1 gibi yeni, konforlu ve dikkat çekici binalardan yana oluyor.

Yüzyıllardır insanlar iş yaşamını daha kolay, daha verimli, daha konforlu ve daha güvenli hale getirmeye çalışıyor. Bugün geldiğimiz noktada ise A ve A+ ofislerden oluşan 3,5 milyon metrekarelik bir ofis alanı bulunuyor.

En yüksek kira bedelleri;

Maslak kira bedelleri en yüksek bölgeler arasında olmasına rağmen, yine de firmaların ilk tercihi bu bölge yönünde oluyor.  Yeni projelerde sunulan hizmet ve imkanlara göre fiyat aralıkları farklılılar gösterebiliyor.  Maslak’taki ofis plaza kira bedelleri 27 ile 40 Dolar arasında değişirken, 35 Dolar ile Maslakno/1 istenilen her konforu ve hizmeti karşılayabiliyor.

Maslakno/1’in yatırım bedeli ve değeri;

100 milyon Doların üzerinde bir yatırımla dört yıl önce hayata geçen Maslakno/1 ofis plazanın şu anki değeri 300 milyon Doları buluyor.  Projede kesinlikle satış olmayacağını, daimi süre ile kiralık ofis katları olacağını belirten Maslakno/1 Yönetimi, 2015 yılında, yeni bir bölgede yeni bir projeye adım atacağının da müjdesini veriyor.

EKONOMİ AJANDASI

REKLAM ALANI