Dolar 32,5167
Euro 34,8858
Altın 2.451,84
BİST 9.885,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

DSV Türkiye 2014 yılında satış faaliyetlerinde yüzde 20 artış bekliyor!

DSV Türkiye 2014 yılında satış faaliyetlerinde yüzde 20 artış bekliyor!
06 Ocak 2014 17:29
A+
A-

SerhatSen1

DSV Türkiye Hava ve Deniz Taşımacılığı A.Ş.’de Satış ve Pazarlama Direktörü olarak görevini sürdüren Serhat Şen, şirketin 2014hedeflerini açıklayarak agresif satış politikalarına devam edeceklerini vesatış faaliyetlerinde % 15 ila %20 artış beklediklerini söyledi!

18 yıllık sektör tecrübesine sahip ve 2009 yılından bu yana DSV Türkiye Hava ve Deniz Taşımacılığı A.Ş.’de Satış ve Pazarlama Direktörü olarak görev yapan Serhat Şen, 2013 yılını değerlendirdiği açıklamasında şunları söyledi: “2013 yılında DSV Hava ve Deniz Satış Departmanı olarak İstanbul’da yeni bir yapılanmaya gidildi.

İstanbul’u 12 bölgeye ayırdık ve her bölge için bir satış yönetmeni arkadaşımızı görevlendirdik. Yeni uygulama ile müşterilerimizle daha efektif bir komünikasyon sağlayarak iş hacimlerimizi artırdık. Ayrıca, satış bünyesinde 2010 yılında kurulan “Trade Lane Management” ve “Key Account Management” departmanlarının iş hacimlerinde de ciddi artışlar gözlemlendi. 2013 yılında da agresif satış politikasıyla bütçe hedeflerimizin üzerinde seneyi tamamladık. Satış faaliyetlerinde hava taşımacılığında %10, deniz taşımacılığında %13 ve proje taşımacılığında ise %40 büyüme geçekleştirdik.
Ayrıca, Türkiye’den karar verilen ihale kapsamındaki işler için özel bir ekip kurarak hava ve deniz taşıma ihalelerindeki payımızı ciddi oranda artırdık.”

DSV Türkiye Hava ve Deniz Taşımacılığı A.Ş. Satış ve Pazarlama Direktörü Serhat Şen, şirketin 2014 yılı hedefleri ile ilgili satış faaliyetlerinde %15 ila %20  arasında artış beklediğini söyleyerek sözlerini şöyle sürdürdü: “DSV agresif satış politikasına 2014 yılında da devam edecek. Global ve kurumsal yapının yanındaki agresif satış ve hızlı karar alma ve uygulamaya geçirebilme kabiliyeti bizi rakiplerimize göre bir adım öne geçiriyor.”

 

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,