Dolar 32,4487
Euro 34,7895
Altın 2.446,57
BİST 9.940,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Burgan Bank Online Dış Ticaret İşlemleri hizmeti sunuyor.

Burgan Bank  Online Dış Ticaret İşlemleri hizmeti sunuyor.
25 Nisan 2013 07:11
A+
A-

Burgan

Burgan Bank, Online Dış Ticaret ürünü ile

Dış Ticaret’in daha hızlı, daha kolay ve pratik hale gelmesini sağlıyor. 

Ürün ve hizmetlerini odaklı bankacılık anlayışıyla sürdüren ve Ticari Bankacılık alanında, müşterilerinin tüm ihtiyaçlarına uygun çözümler geliştiren Burgan Bank, Online Dış Ticaret hizmetleri ile müşterilerine destek vermeyi sürdürüyor. Burgan Bank’ın İnternet Bankacılığı üzerinden uygulamaya aldığı yeni hizmet kanalı Online Dış Ticaret, yurt dışındaki firmalar ile ticaret yapanların tüm finansal işlemlerini daha hızlı, daha kolay, pratik ve güvenli biçimde gerçekleştirmesine olanak sağlıyor.

 Burgan Bank İşlem Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Deniz Veral, “Burgan Bank olarak, yurt dışı ile ticaret yapan tüm firmaların kullanımına sunduğumuz Online Dış Ticaret hizmetleri ile dış ticaret işlemlerinde hız ve güvenlik artarken, işlemler kolayca gerçekleştiriliyor. Müşterilerimiz bu hizmet kanalını kullanarak, iş akışlarını başlatabiliyor, iş isteğinin durumunu izleyebiliyor ve tamamlandıktan sonra sonuç belgesine ulaşabiliyorlar. Burgan Bank olarak sunduğumuz Online Dış Ticaret hizmetleri ile, transferlerin internet ortamına taşınması sayesinde işlemler daha hızlı ve transferlerin, firmaların sisteme kaydettikleri bilgiler üzerinden sonuçlandırılması ile hatasız gerçekleştiriliyor” diye konuştu.

Burgan Bank müşterileri, akreditif açılış teklif mektubunun sistem üzerinden doldurulup kaydedilmesi kolaylığı ve tekrar eden transferlerin kayıtlı işlemler menüsünden yönlendirilmesi ile zamandan tasarruf etmekle birlikte, şubesiz bankacılık kanalı kullanılması sayesinde işlemlerini daha az maliyetle gerçekleştiriyor. Burgan Bank Online Dış Ticaret hizmetleri, tüm işlemlerin durumunu tek bir ortamdan izleyebilme ve otomatik arşivleme fonksiyonu ile pratik ve alternatif bir hizmet kanalı olarak öne çıkıyor.

Bireysel Bankacılık’ın yanında, odaklanmış olduğu diğer alanlar olan KOBİ Bankacılığı ve Ticari Bankacılık’ta Burgan Bank, Online Dış Ticaret hizmetleri kanalı ile, müşterilerine verdiği desteği sürdürüyor. Toplam 25 farklı iş isteğinin hızlı ve kolayca gerçekleştirilebildiği Burgan Bank Online Dış Ticaret kanalı, ticarette hızını en üst seviyeye ulaştırmak isteyen tüm firmaların tercihi oluyor.

 

REKLAM ALANI