Dolar 32,3784
Euro 34,7459
Altın 2.410,23
BİST 10.102,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 18°C

BankPozitif’ten KOBİ’lere destek

BankPozitif’ten KOBİ’lere destek
28 Eylül 2012 07:26
A+
A-

BankPozitif, Karadeniz Ticaret ve Kalkınma Bankası (BSTDB) ile imzaladığı kredi anlaşması ile KOBİ’lere kullandırılmak üzere 5 yıl vadeli ve 20 milyon EURO tutarlı fon temin etti.

 BankPozitif Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Akçakayalıoğlu kredi ile olarak yaptığı açıklamada, imzalanan anlaşmanın KOBİ’lerin desteklenmesi açısından önemli bir adım olduğunu belirtti.
Akçakayalıoğlu; “BankPozitif, sağlanan bu kaynağı,  Türkiye ekonomisinin büyümesinde önemli bir yer tutan KOBİ’lerimize, istihdam yaratmaları, rekabetçi güçlerini arttırma amaçlı modernizasyon ve kapasite artırım yatırımlarını yapabilmeleri, ürün ve hizmetlerini çeşitlendirmeleri ve işletme sermayesi ihtiyaçlarını karşılamaları amacıyla kullandıracaktır. Banka olarak uluslararası kuruluşlardan sağladığımız kaynakları ülkemizin büyümesine katkı sağlayacak reel sektör firmalarına aktarmaya devam edeceğiz. ”dedi.


BankPozitif Hakkında
BankPozitif, 30 Haziran 2012 tarihi itibarıyla toplam 2.1 milyar TL konsolide aktif büyüklüğü ve 460 milyon TL konsolide özkaynak büyüklüğüne sahiptir. Kurumsal ve bireysel bankacılık alanında faaliyet gösteren BankPozitif, kısa ve uzun vadeli krediler, yatırım finansmanı ve teknolojik kanallar üzerinden tüketici kredileri vermektedir. %20.1 konsolide sermaye yeterlilik oranı ile bankacılık sektörü ortalamasının oldukça üzerinde sermaye gücüne sahiptir.

REKLAM ALANI