Dolar 32,3537
Euro 34,7945
Altın 2.440,19
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 17°C

Ariel Jel Deterjan Kapsül, Türkiye’de çamaşır yıkama alışkanlıklarını değiştirecek

Ariel Jel Deterjan Kapsül, Türkiye’de çamaşır yıkama alışkanlıklarını değiştirecek
19 Temmuz 2012 06:59
A+
A-

Deterjan pazarında pek çok yeniliğin öncüsü olan Ariel, yeni Jel Deterjan Kapsül’ü Türkiye’deki tüketicilerle buluşturdu. Toz deterjana göre 2 kat konsantre olan ve düşük ısıda bile kusursuz temizlik sunan Ariel Jel Deterjan’ın ilk senenin sonunda çift haneli bir pazar payına ulaşması hedefleniyor.

Türkiye deterjan pazarına 1991’de giren ve inovatif teknolojilerle sürekli yeni ürünler geliştiren Ariel, çamaşır yıkama alışkanlıklarını değiştirecek yepyeni bir ürünü Türkiye’deki tüketicilerine sunuyor; Ariel Jel Deterjan Kapsül. Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek çamaşır deterjanı pazarında yeni bir formu tüketicilerle buluşturan Ariel, böylece Türkiye pazarında yeni bir segment açmış oldu.

100’ün üzerinde bilim adamı ve mühendisten oluşan AR-GE takımının geliştirdiği ve 1000’nin üzerinde tüketici tarafından test edilen Ariel Jel Deterjan Kapsül, rahat kullanımı ve yüksek Ariel performansı ile kusuruzsuz temizlik sağlayacak. Ön yıkama gerektirmeyen ve kullanımı çok kolay olan jel kapsüller sayesinde her yıkamada doğru miktarda deterjan kullanımı sağlanarak tüketicilerin çamaşır yıkama alışkanlıkları değişecek. Ariel Jel Deterjan Kapsül, iki önemli özelliği ile sektörde fark yaratmayı hedefliyor. Tüketicilerin alıştığı Ariel performansını sunan Ariel Jel Deterjan Kapsül, Ariel toz deterjana göre 2 kat konsantre olmasıyla taşıma, saklama ve kullanım kolaylığı sağlıyor. Bununla beraber sadece 1 adet Ariel Jel Kapsül ile koca bir sepet dolusu çamaşır yıkanabiliyor.“Türkiye’de çamaşır deterjanı pazarında yeni bir segment yaratıyoruz”

Ariel Jel Deterjan Kapsül ile Türkiye’de çamaşır deterjanı pazarına önemli bir yenilik kazandırdıklarını söyleyen P&G Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Karpat: “Global deterjan pazarına baktığımızda jel kapsülün aldığı payın giderek arttığını görüyoruz. Ariel Jel Deterjan Kapsül kullanım kolaylığı sayesinde lanse edildiği tüm ülkelerde kısa sürede çok başarılı oldu. Ariel Jel Deterjan Kapsül ile Türkiye’de çamaşır deterjanı pazarında yeni bir segment yaratıyoruz. İlk yılın sonunda Ariel Jel Deterjan Kapsül’ün çift haneli bir pazar payına ulaşmasını hedefliyoruz.” dedi.

P&G Türkiye Ev ve Kumaş Bakım Kategorileri Pazarlama Direktörü Oya Canbaş ise Türkiye’de tüketici ve hane yapısının değişmeye başladığını söyledi: “Türkiye’de geniş aileden çekirdek aileye geçişle beraber bir, iki ve üç kişilik hanelerin çoğalması hızlı tüketim ürünleri kategorilerindeki tüketimleri arttırıyor. Son yıllarda hane sayısının nüfustan daha hızlı arttığını görüyoruz. Günümüzde kadınlar çamaşır yıkamak için ayrılan zamanı pratik yöntemlerle azaltarak kendileri ve aileleri için kullanmak istiyorlar. Ariel Jel Deterjan Kapsül ile Türkiye’de çamaşır yıkama alışkanlıklarını değiştireceğiz.”

 

REKLAM ALANI