Dolar 32,3072
Euro 34,6552
Altın 2.409,24
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

2M Kablo kulanıcıları artık 20.000.000 Euro’ya kadar sigortalı

2M Kablo kulanıcıları artık 20.000.000 Euro’ya kadar sigortalı
12 Temmuz 2012 09:44 | Son Güncellenme: 14 Mayıs 2013 22:26
A+
A-


Tüm Dünya’da önemli birçok projenin tercihi olan 2M KABLO,  Dünya’nın her yerinde üretimden kaynaklı bedeni ve maddi hasarlara karşı 10.000.000 EURO olarak belirlediği ürün sigortasını ikiye katlayarak 20.000.000 EURO’ya çıkardı.

Yer aldığı önemli projeler ve ürün güvenilirliği ile bilinen 2M KABLO, ACE EUROPE kuruluşundan yaptırdığı ürün “Sorumluluk Sigortası” ile ürettiği ürünlerde 3. şahısların ve müşterilerinin karşı karşıya kalabileceği bedeni ve mal varlıklarına gelebilecek maddi zararların teminatı olarak belirlediği 10 Milyon Euro sigortayı 20 Milyon Euro’ya çıkarttı.

1993 yılında kurulan ve sayısız birçok projede yer alan 2M KABLO; 2MKAB,  FireKab ve LOOKAB

tescilli markalarla alçak gerilim kabloları üretimi yapmaktadır. Koaksiyel Kablolar, Ses ve Görüntü Kabloları, Enstrumantasyon Kabloları, Yangına Dayanıklı Kablolar,  Bileşik ve CCTV Kablolar, Yangın Alarm Kabloları, Bilgi İletişim Kabloları, Telefon Kabloları, BUS Kablolar, PUR / SİLİKON Kablolar, Kontrol ve Kumanda Kabloları, Gemi ve Yat Kabloları, Özel Kablolar bu gruba dâhil olan kablolarıdır.

 

Kabloların ağırlıklı olarak kullanıldığı alanlar inşaat sektörü (yüksek katlı binalar, alışveriş merkezleri, okullar, kültür merkezleri, hastaneler v.b.), enerji santralleri, petro-kimya tesisleri, sanayi tesisleri, otomotiv sektörü, tv-radyo istasyonları, konferans-sinema salonlarıdır.

2M KABLO, 2012 yılı itibariyle İstanbul Silivri’de bulunan yeni üretim tesislerine taşınarak yeni yatırımlarıyla, daha geniş alanda, donanımlı geniş kadrosuyla müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor. Ayrıca İstanbul’da Perpa Ticaret Merkezinde Yurtiçi Satış Merkezi, Ankara’da Satış Ofisi, Antalya, Adana,  İzmir’de satış noktaları ve ayrıca Moskova’da 2005 yılından itibaren bir satış ofisi ve depo ile hizmet vermekte. 1999 yılından beri ihracat faaliyetleri içinde olan 2M KABLO, toplam üretiminin %40’ını ihraç etmektedir. İhracat yaptığımız ülkelerin bazıları Fransa, İngiltere, Almanya, Hollanda, Danimarka, Kanada, İrlanda, Irak, İran, Rusya, Bulgaristan, Slovenya,  Slovakya, Letonya, Çek Cumhuriyeti, K. İrlanda, Litvanya, Katar, Suriye, Lübnan, Makedonya, Birleşik Arap Emirlikleri, Yunanistan, Ürdün, KKTC, Pakistan, Türkmenistan, Vietnam. v.d.

REKLAM ALANI