Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 18°C

Viko’da 34. yıl coşkusu

Viko’da 34. yıl coşkusu
12 Temmuz 2014 12:07
A+
A-

Viko KutlamaAnahtar ve priz sektörü firması VİKO, 34. kuruluş yıl dönümü & Bizden Bize Paylaşım Toplantısı kapsamında tüm çalışanlarının katılımı ile büyük bir organizasyon gerçekleştirdi. “Çalışanlarımızla el ele dünya liderliğine” teması ile gerçekleştirilen programa VİKO Yönetim Kurulu Başkanı Toshihide Arii, VİKO CEO’su Nusret Kayhan Apaydın, yönetim kurulu üyeleri, yöneticiler, çalışanlar ve aileleri katıldı.

“Çalışanlarımızla el ele dünya liderliğine…”

Polonezköy’de gerçekleştirilen organizasyonda VİKO’nun 750 çalışanı ve aileleri bir araya geldi. Kutlamalar VİKO CEO’su Nusret Kayhan Apaydın’ın açılış konuşması ile başladı. Nusret Kayhan Apaydın, konuşmasında “Biz büyük bir aileyiz, bu birliktelik bizlerin ortak hedef ve değerler etrafında güçlü bağlar ile kenetlenmemizi sağlıyor. 34. yılımızı gururla kutlarken ‘Çalışanlarımızla el ele dünya liderliğine’ sloganı ile yeni başarılara doğru yine birlikte yürüyoruz. Dünya markası PANASONIC ile birlikte VİKO istihdamda, rekabette ve pazardaki konumlanmasında çok daha güçlü olacak ve büyük başarılara imza atmaya devam edecektir. 34. yılımız kutlu olsun.” dedi. Daha sonra söz alan VİKO Yönetim Kurulu Başkanı Toshihide Arii “Bugün sizlerle birlikte olmaktan çok memnunum. Başarıya ulaşmak için önce iyi bir aileye ve güçlü bir takım ruhuna sahip olmalısınız. VİKO’da bunlar fazlası ile olduğundan, başarımız kaçınılmazdır.” dedi.

219 ödül sahibini buldu, VİKO çalışanları Murat Evgin’le coştu

VİKO Tanıma Takdir Ödüllendirme Sistemi’ne göre belirlenen “Kıdem Teşvik”, “Öneri Değerlendirme Sistemi” ve “Takım Çalışması” kategorileri kapsamında verilen 219 ödül de 34. kuruluş yıl dönümü kutlamalarında sahiplerini buldu. Sevilen Sanatçı Murat Evgin’in canlı performans ile sahne aldığı coşkulu organizasyonda, gün boyu çeşitli animasyon ve aktiviteler eşliğinde tüm VİKO çalışanları doyasıya eğlendi.

EKONOMİ AJANDASI

REKLAM ALANI