Dolar 32,3475
Euro 34,9394
Altın 2.410,01
BİST 10.214,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Türkiye ekonomine katkısı 501.441.41 TL

Türkiye ekonomine katkısı 501.441.41 TL
11 Mart 2013 07:35
A+
A-

Elektromak

Elektromak – Toshiba 2010 yılında ödediği vergiyle, Türkiye ekonomine katkısı 501.441.41 TL  olmuştur.  Doküman teknolojileri sektöründe lider olan kurum, takdirname ödülüne layık görülmüştür.


Toshiba MFP ürünleri distribütörlüğünde, 40. yılını kutlayan firma sektörde vergi liderliğini sürdürmeye devam ediyor. Başarılı bir sene geçirdiklerini ifade eden, Finans Müdürü Sn. Asım Eski, Elektromak firmasının kurucusu Selim Pinhas’ın izinden gittiklerini söyledi.  Geçmişte altın, gümüş, bronz madalyaların yanı sıra onlarca takdirname aldıklarını belirten Sn.Eski, Türkiye ekonomik büyümesinden daha hızlı bir oranda büyüdüklerini, hedefin bu başarı çıtasını daha üste taşımak olduğunu ifade etti.

Hafta içinde İTO’nun yayınladığı başarılı mükellefler 2010 bildirimiyle takdirname alınmasının Türkiye’ye katkı olarak görülmesi gerektiğini belirten Sn. Eski, kurumlar nezdinde dürüst ve etik çalışmanın önemine değindi.

Faaliyet gösterdiğimiz sektörde kalite standartlarında ürün ve hizmetleri ile müşteri memnuniyetini daima üst seviyede tutarak saygın güvenilir ve tercih edilen marka olma özelliğini 40 yıldır arttırarak sürdürmeyi başararak aldığımız vergi ödülünde büyük katkısı bulunan iş ortaklarımızla bu gururu paylaşıyoruz.  İçinde bulunduğumuz 2013 yılında da aynı gururu yaşamayı hedefleyerek yolumuza devam ediyoruz.

 

REKLAM ALANI
ETİKETLER: