Dolar 32,3833
Euro 34,7469
Altın 2.432,22
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 16°C

Tekduş Kabin TÜYAP’da ilgi odağı oldu

Tekduş Kabin TÜYAP’da ilgi odağı oldu
10 Mart 2016 13:19 | Son Güncellenme: 24 Mart 2017 17:25
A+
A-

 

TÜYAP 17 Uluslararası Kapı, Pencere Fuarı’nda duşkabin sektörünün marka ismi, Tekduş Kabin büyük ilgi gördü. Tekdus standı, uluslararası firmalar tarafından da ziyaret edildi.

500’ü aşkın bayisi ve onlarca ülkeye ihracatıyla duşkabin sektörünün tek markası konumunda olan Tekdus Kabin TÜYAP’da kurduğu stantla büyük ilgi gördü. TÜYAP  17 Uluslararası Kapı, Pencere  Fuarı’nda Tekdus standı, yerli ve yapancı yatırımcı ve işadamlarının akınına uğradı.

 

İnşaat Sektörünün önde gelen müteahhitlerin yanı sıra, banyo ve seramik mağaza sahipleri de Tekduş standına ilgi gösterdi.  4 gün sürecek fuarda daha ilk günde ilgi odağı olan Tekduş’un duşkabinleri, ziyaretçilerce büyük bir titizlikle incelendikten sonra tam puan aldı. 4 gün sürecek fuarı değerlendiren Tekduş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şah Dursun, ” Standımız 4 gün boyunca açık olacak daha ilk günden ziyaretçi akınına uğradı. Yerli yatırımcı ve işadamlarının yanı sıra yabancı yatırımcılar da standımızı ziyaret etti. Standımızı ziyaret edenler, kaliteli ve modern duşkabinler ürettiğimiz  noktasında  hemfikire vardı. Tekdus kabin ve küvet, bu yenilikçi anlayışıyla sektöre kalite getirmeye devam edecektir” dedi.

 

Tanzanya’dan gelen Abızer Tapya, yeni ahşap kapaklı jakuzilerin çok beğendiğini bu muthiş yeni tasarımları kesinlikle Tanzanya’da çok ilgi göreceğini ifade etti. Tapya, en yakın zamanda anlaşmamız dahilinde çok yüksek miktarda bu yeni üretim olan jakuzilerden sipariş vereceklerini, bu jakuzilerden yanı sıra duş kabinlerinden de çok yüksek miktarda sipariş vereceklerini söyledi.

DOĞRU MEDYA

REKLAM ALANI
ETİKETLER: