Dolar 32,2967
Euro 34,7113
Altın 2.408,54
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Soğukhava depoları artık portatif…

Soğukhava depoları artık portatif…
18 Şubat 2013 13:47 | Son Güncellenme: 18 Şubat 2013 13:49
A+
A-

Catoni Denizcilik

Sıcak ve soğuk havadepolama özelliği olan portatif konteyner markası TITAN, Türkiye’de Catoni’yitercih etti.  

 Catoni Denizİşleri A.Ş, portatif, ısı kontrollü konteyner ve depoların kiralamasınıgerçekleştirmek üzere Danimarkalı TITAN Containers firmasının Türkiyetemsilcisi oldu. Türkiye pazarı için yeni bir ürün olan taşınabilirkonteynerleri -40oC ile +65oC arasında kullanmak mümkün.Bu özellikleriyle TITAN portatif konteynerleri; organizasyon firmalarından afetyönetim merkezlerine, gıda firmalarından otellere kadar birçok kuruluş için alternatifçözümler sunuyor.

Türkiye’nindeniz lojistiği konusunda lider kuruluşlardan biri olan Catoni bu yeni ürünüyle,İstanbul, İzmir, Gemlik, Mersin, Antalya, Mersin ve İskenderun gibi liman şehirlerinden,müşterilerinin fabrika, tarla ve arsalarına dönemsel kiralama amaçlı hizmet vermeyihedefliyor. Portatif TITAN konteyner ve seyyar depoları, Antalya’da 20-23 Şubat2013 tarihleri arasında düzenlenecek olan Anfaş 20. Uluslararası Gıda İhtisas Fuarı’ndatanıtılacak. ArcticStore markası altında kiralanan ürünlerden 20 feet (6 x 2,45x 2,62 metre) ölçülerinde soğutma özellikli konteyner ziyaretçilerin dikkatinesunulacak.

TITANkonteynerleri (TITAN Containers) Türkiye’de piyasaya sürüldüğü kısa süre içindesebze, meyve, beyaz ve kırmızı et sektörleri ile otel, catering, fastfood vemarketler zincirleri tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Kiralanabilme vetaşınabilme avantajlarına ek olarak çevreci özellikleri ile de TITAN ArcticStorebirçok sektör tarafından tercih ediliyor.

TITANürünleri arasında ArcticStoreTM , -40oC’den +65oC’yekadar sıcaklık kontrolü sağlayan özelliklerinin yanı sıra modern görünümü,sessiz, güvenilir, çevreci, ekonomik ve pratik kullanımıyla dikkatleri çekiyor.ArcticStores ve ArcticSuperStoresTM ise soğuk hava depolarına ve soğutmalıkonteynerlere üstün bir alternatif sunuyor.

Türkiye’nin en köklü firmalarından: Catoni Denizİşleri A.Ş

TITAN markasının Türkiye temsilciliğini üstlenenCatoni, Türkiye’nin en köklü dördüncü şirketi olma özelliği taşıyor. 1846yılında kurulan firma, taşımacılık ve lojistik alanlarında faaliyetlerinisürdürüyor.  İstanbul merkez ofisininyanı sıra, İzmir, Mersin ve İskenderun ofisleriyle müşterilerine hizmet verenCatoni Deniz İşleri A.Ş’nin en önemli özelliklerinden biri,hizmet çeşitliliği. Dünya çapında önde gelen iki büyük armatörü konteyner pazarındatemsil eden Catoni, ayrıca Ro-Ro gemilerinin de acenteliğini yapıyor. Enerjilojistiği alanında derin bir tecrübeye sahip olan firma, gemi kiralama, limanacenteliği, hava kargo, kara ve projetaşımacılığı gibi hizmetleri geniş bir coğrafyada müşterilerine sunuyor.

resim1

REKLAM ALANI