Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

SİRENE BELEK HOTEL 11 AYIN SULTANINI DOLU DOLU KARŞILIYOR

SİRENE BELEK HOTEL 11 AYIN SULTANINI DOLU DOLU KARŞILIYOR
07 Haziran 2013 15:09
A+
A-
_SIR0135

 

 

Çam ağaçlarının göz alıcı yeşili ile Akdeniz’in sınırsız maviliğinin buluştuğu yerde konumlanan Sirene Belek Hotel, 11 ayın Sultanı Ramazan’ı üstün hizmet kalitesi ile karşılamaya hazırlanıyor. Misafirleri için Temmuz ve Ağustos ayını da içeren dolu dolu bir Ramazan paketi sunan Sirene, bu kutsal ayı dinlenmek için değerlendirmek isteyenleri Belek’e davet ediyor.

 

Yeni yüzüyle sadık misafirlerini mutlu eden Sirene Belek Hotel, Türk turizminin gözbebeği kabul edilen, doğal dokusu ve sahil şeridinin büyüsünü fazlasıyla hissettiren Belek’in en güzel yerinde, Ramazan ayını huzurla geçirmek isteyenleri bekliyor. Bu özel aya has üç gece konaklamalı paketi ile Sirene, 9 Temmuz-6 Ağustos tarihleri arasında VIP konaklama imkanından özel iftar ve sahur mönülerine, iftar sonrası özel mekânda çay-kahve-nargile ikramından en yakın camiye ulaşım imkanına kadar misafirlerini memnun edecek birçok hizmeti bir araya getiriyor. Sahur için özel uyandırma hizmeti, fasıl müziği eşliğinde Ramazan konseptine uygun animasyonlar ve gece rahatça denize girme imkanı, Sirene’nin 11 ayın sultanına özel sunduğu diğer hizmetlerden.

Odaları, suitleri ve villaları misafirlerine konforlu ve huzurlu bir tatil deneyimi yaşatmak üzere dizayn edilen Sirene Belek Hotel’in en küçüğünden en büyüğüne kadar tüm odalarında rahatlık ve ferahlık öne çıkıyor. Dinlence, eğlence, farklı mutfaklardan oluşan restoranları, çocuklarınızla geçireceğiniz unutulmaz bir tatil için Sirene’de sizi bekliyor.

Pasha_Suite_1Floor_02

 

REKLAM ALANI
ETİKETLER: