Dolar 32,3541
Euro 34,8051
Altın 2.395,25
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

PERAKENDE TEMSİLİ ARTIK PERAKENDECİLERİN

PERAKENDE TEMSİLİ ARTIK PERAKENDECİLERİN
05 Haziran 2013 10:46
A+
A-

sa

Organize perakendecileri bir araya getiren en önemli birliklerden olan İstanbul PERDER, İstanbul Ticaret Odası Meslek Komitesi seçimlerinde perakende sektörünü temsil hakkı kazandı. Organize perakende sektörünün uzun zamandır İTO komitelerinde perakendeciler tarafından temsil edilmemesi İstanbul PERDER ile son buldu. Komite içerisinde organize perakende alanında tanınmış isimler ile yer alacak olan İstanbul PERDER, 2013 yılından itibaren perakende sektörünün sıkıntılarına çözüm üretebilecek, sektörü geleceğe ve başarıya taşıyacak çalışmalara imza atmayı hedefliyor.

İTO’da meclis ve komite üyelerinin belirlendiği seçimler sonucunda İstanbul PERDER, faaliyet gösterdiği perakende sektörünün sorunlarını ve çözümlerini belirlemek, sektörden gelen istek ve önerileri değerlendirmek amacıyla komisyonda geniş katılımlı bir temsil hakkı kazandı. Sektörde mevcut insan kaynağını geliştirmeyi, bilgi ve becerileri geliştirerek yaşam boyu öğrenmeyi, sürdürülebilir büyüme süreçleri için eğitimde sürekliliği hedefleyen İstanbul PERDER, İTO perakende komisyonundaki temsili ile hız kazandıracak.

Perakende Sektörünün İletişim Gücü Arttı

İTO meslek komitesi seçimlerini kazanarak resmi olarak göreve başlayacak olan İTO Meclis Üyesi ve Perakende Grup Komite Başkanı İsa Albayrak, İTO’nun Türkiye’deki en büyük sivil toplum kuruluşu olduğunu, aynı zamanda resmi ve kurumsal bir yapılanma özelliği ile oldukça önemli bir konumda olduğunun altı çizdi. Albayrak, “Seçimler sonucunda komitede yer aldığımız ve sektörümüzü temsil hakkı kazandığımız için oldukça mutluyuz. Komitede yer almak sektörümüzün iletişim gücünü arttıracaktır. Perakende sektörü böylesi güçlü bir platform üzerinde ilk defa yetkin isimlerce temsil hakkı kazanmıştır. İstanbul PERDER’in bu süreçte gerçekleştirdiği çalışmaları ile başarıya katkısı çok önemlidir.  Bu vesile ile sektörümüzün sıkıntılarına çözüm üretebilecek, sektörümüzü geleceğe ve başarıya taşıyacak çalışmalara hız kazandırabileceğiz. Seçim öncesi ve seçim süresince bizlerle birlikte olan tüm partnerlerimize ve yoğun bir katılımla bizleri destekleyen tüm sektör mensuplarına teşekkür ediyorum” dedi.

hsan

İstanbul PERDER Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Biçen, “İTO meslek komite seçimlerini PERDER olarak kazandığımız için son derece mutluyum. Bundan sonraki süreçlerde sektörümüzü çok daha iyi temsil edeceğimiz bir döneme girmiş bulunuyoruz. Her dönem farklı konu ve projelerle müthiş değişimlerin yaşanmasını sağlamanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. Geçmiş yıllarda perakendecilik ticaret odalarında bakkaliye bölümünde yer almış ve toptancılar tarafından yönetildiğini belirten Biçen, bu yıl yapmış olduğumuz doğru stratejiler ile artık perakendeyi gerçek perakendecilerin yönetmesiyle ilgili ciddi çalışmalar yaparak seçimlere hazırlandıklarını ifade etti. Komisyondaki ekibin, İTO’nun tüm imkanlarını üyelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda çözüm üretmek için en iyi şekilde kullanacağını vurgulayan Biçen, “Bu dönemde emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür eder; seçilen tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum,” dedi.

REKLAM ALANI